Legendara trupă Metallica va susține un concert online în luna noiembrie

Legendara trupă Metallica va susține un concert online în luna noiembrie

Metallica va transmite „Live & Acoustic From HQ: Helping Hands Concert & Auction” in direct din California, sambata, 14 noiembrie, la ora 24:00, ora Romaniei.

Show-ul va fi primul eveniment pay-per-view al trupei, iar sumele strânse vor merge către fundația caritabilă “All Within My Hands”, fondată de membrii Metallica pentru a-i ajuta pe cei nevoiasi.

Concertul poate fi urmărit prin achizitionarea biletelor de la urmatorul link: 2nu.gs/Metallica

Pretul unui bilet porneste de la 14.99 $ și va permite să urmăriți spectacolul oricând, timp de 48 de ore. 

De asemenea, fanii pot ajuta și prin participarea la licitatia organizată de trupă, de unde pot achizitiona merchandise și memorabilia cu semnăturile membrilor Metallica. Licitația este deschisa până pe 20 noiembrie și te poti înregistra aici pentru participare și actualizări.

Concertul va fi al doilea show acustic de acest gen organizat de Metallica cu scopul strângerii de fonduri pentru fundatia All Withing My Hands, o fundatie non-profit, înființată de trupă pentru a ajuta comunitățile care au susținut formatia de-a lungul anilor. Doar in 2020 AWMH a donat deja 645 000 de dolari către fonduri care îi ajută pe cei afectați de COVID-19, precum și pentru organizații caritabile care îi ajută pe cei din industria divertismentului și a ospitalității, care și-au pierdut locurile de muncă în urma pandemiei. 

Metallica nu este la prima inițiativă de acest gen, trupa alăturându-se inclusiv acțiunilor caritabile locale desfășurate în țările în care a concertat de-a lungul anilor. În 2019, Metallica a venit la București în cadrul unui eveniment organizat de Emagic, parte din turneul World Wired Tour, ce a batut recorduri, fiind nu doar cel mai rapid vândut eveniment din Romania, dar și cel mai mare de pe Arena Națională, în urma căruia trupa a donat 250 000 de euro Asociației Dăruiește Viața, pentru construirea primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din Romania.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
313

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
536

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
159

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...