Lacrimi si iubire la Festivalul "Martisor Dorohoian". Piesele Anisoarei Puica au ajuns la sufletele dorohoienilor - FOTO, VIDEO

Lacrimi si iubire la Festivalul "Martisor Dorohoian". Piesele Anisoarei Puica au ajuns la sufletele dorohoienilor - FOTO, VIDEO
Dupa ce participantii Festivalului "Martisor Dorohoian", editia a XXXI-a, au scapat de emotiile concursului, spectatorii prezenti in Sala Teatrului din Dorohoi au avut parte de un spectacol superb oferit de Ileana Sipoteanu si interpreta din Republica Moldova, Anisoara Puica.

Dedicatie pentru primar

Prima care a urcat pe scena a fost solista Ileana Sipoteanu, cea care a facut parte si din juriu. Imbracata intr-o rochie viu colorata, de primavara, laureata Festivalului "Martisor Dorohoian" in anul 1985 a cantat piese de dragoste, majoritatea fiind compuse de catre sotul sau, compozitorul Dumitru Lupu, care a fost si presedintele juriului in aceasta editie.

Melodia "De ce-s ochii tai albastri?", i-a fost dedicata primarului Dorin Alexandrescu, prezent in primul rand al salii. La finalul piesei, edilul a urcat pe scena si i-a oferit interpretei un buchet de flori.















Lacrimi la piesele Anisoarei Puica

Seara s-a incheiat cu un concert de suflet si pentru suflet oferit de Anisoara Puica, interpreta venita din Chisinau, Republica Moldova.

"Am venit de la Chisinau sa va cant cele mai frumoase piese de dragoste, de viata frumoasa traita impreuna cu cei dragi, pentru ca am inteles ca multe dintre piesele mele le cunoasteti. Vreau sa va urez multa sanatate si fie ca acest martisor, care este simbol al primaverii, sa va aduca numai vise implinite si numai bucurii", le-a spus Anisoara Puica celor prezenti.

Solista a cantat cele mai frumoase melodii de dragoste, "Ce-i cu inima asta?", "Viata mea", "Astazi este ziua mea" sau "Ochii mei" fiind doar cateva dintre ele.

La un moment dat, din sala s-a auzit un glas de femeie: "Vrem sa canti Lacrima de mama", iar artista s-a conformat si a cantat una dintre cele mai emotionante melodii dedicate mamelor. In timp ce Anisoara Puica interpreta cantecul pe scena, in sala, mamele sau cei care si-au pierdut fiinta cea mai draga aveau ochii plini de lacrimi.

Ultimele doua piese cantate sambata seara sunt si cele mai cunoscute, "A doua tinerete" si "Tiganca", penultima fiind interpretata in duet cu Valuta Murariu, directorul Casei Municipale de Cultură Dorohoi.

In aceasta seara, pe scena Salii Teatrului din Dorohoi va concerta botosaneanul Ovi Cernauteanu, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2014.
























 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
282

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
154

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
200

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...