La mulți ani, DANIELA CONDURACHE! - VIDEO

La mulți ani, DANIELA CONDURACHE! - VIDEO

 DANIELA CONDURACHE  Foto: WOWbiz.ro

Daniela Condurache a cucerit de multi ani publicul din Romania, la care se adauga, negresit, romanii din diaspora, pe care solista de muzica populara i-a bucurat de nenumarate ori cu melodiile nascute in nordul Moldovei, pe meleagurile Botosanilor.

Nascuta in ziua de 23 mai, in localitatea Stancesti, comuna Mihai Eminescu, judetul Botosani, la doi pasi de Ipotesti, locul copilariei lui Mihai Eminescu, pastratoare a traditiei, tributara regulilor portului popular dar, in acelasi timp, o prezenta cu totul aparte, iesita din tiparul obisnuitului traditional moldovenesc, Daniela Condurache mai adauga ceva, un ceva care ofera farmec firii sale impunatoare: graiul cules din Stancesti, vorba fara stridente, desi pur populara, fara a obosi, fara a suna fals sau fortat.

Daniela Condurache este una dintre cele mai agreabile prezente in mass-media, indiferent ca este vorba despre presa scrisa sau ecranele TV.

Manifestand intelegere fata de public, indiferent de categoria sociala sau de preferintele muzicale, solista botosaneana isi dezvaluie deopotriva melodiile si buna-dispozitie.

Bucuria de a canta, de a se intalni cu publicul, de a crea momente unice, fac din Daniela Condurache o solista de valoare a nordului Moldovei si nu numai, avand rolul de a mentine si a promova folclorul autentic, curat, in vremuri schingiuite de numeroase incercari de vulgarizare a cuvantului si a muzicii sale.

Daniela Condurache a cantat si canta alaturi de Orchestra Populara Rapsozii Botosanilor, dar face parte, de opt ani, din Ansamblul Folcloric al Ministerului Admninistratiei si Internelor. In virtutea acestei apartenente, solista a fost avansata in grad, in luna martie a acestui an, Daniela Condurache devenind, astfel, agent-sef principal, cel mai mare grad pe care il poate primi un agent de politie.

La aniversare, ii uram artistei Daniela Condurache LA MULTI ANI cu sanatate, inspiratie si bucurie sufleteasca!

 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Florentina Tonita

Anamaria Chelaru: ”Noi, păpușarii, suntem făcuți să lucrăm între călugărie și armată!” (Foto, Video)

Marţi, 16 Aprilie 2024
588

Când am căutat-o și i-am propus acest interviu, am întrebat-o direct: Cum este Anamaria Chelaru în afara scenei? A răspuns dintr-o suflare, cu vocea clară și îndelung form...

S-a stins un mare actor născut în Botoșani. ”Ce frumoasă a fost călătoria sa pe aici!”

Sâmbătă, 13 Aprilie 2024
4775

Născut pe 6 mai, în prima zi de Paşti a anului 1945, în familia preotului Mihai Cojocaru din Hăneşti, judeţul Botoşani, actorul a plecat astăzi în veșnicie.Constantin Coj...

Vlad Ivanov și filmul pentru care a învățat limba maghiară, dar în care nu i se aude vocea!

Joi, 11 Aprilie 2024
433

Vlad Ivanov este actorul botoşănean pe care publicul românesc îl identifică încă şi, poate dintr-o stranie complicitate cu vremurile dinainte de 1989, îi atribuie şi ast...