Inca un MARE PREMIU castigat de Ansamblul "Mugurelul" si "Margineanca"!

Inca un MARE PREMIU castigat de Ansamblul "Mugurelul" si "Margineanca"!
In perioada 28-31 august 2012, ansamblul de cantece si dansuri "Mugurelul", format din orchestra "Mugurelul" a Clubului Copiilor Dorohoi, condusa de prof. Marcel Dupu, si ansamblul de dansuri "Margineanca" al Casei de Cultura a Sindicatelor "N. Iorga" Botosani, coordonat de coregraful Valentin Rau, au impresionat juriul Festivalului Internaţional "Cătălina", organizat de Palatul Copiilor Iaşi, sub egida ISJ Iaşi.

La cea de-a XVIII-a ediţie a festivalului au participat 18 ansambluri folclorice de renume din Romania, Bulgaria, Macedonia si Republica Moldova.

In urma unei evolutii de exceptie, juriul format din personalitati de seama ale folclorului muzical-coregrafic din Romania, in frunte cu Conf. Univ. Dr. Florin Bucescu de la Universitatea de Arte "George Enescu" Iasi, a acordat Ansamblului "Mugurelul" - Marele Premiu.
 
Au evoluat: orchestra "Mugurelul", grupul vocal "Mugurelul", solisti vocali si instrumentisti ai orchestrei, ansamblul de dansuri populare "Margineanca", intr-un spectacol de muzica si dansuri populare autentice, care au incantat juriul si spectatorii prezenti la festival.








 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
160

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
247

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
108

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...