În căutarea sfințeniei în cetatea Dorohoiului

În căutarea sfințeniei în cetatea Dorohoiului
Asociația Tineretul Ortodox Român, filiala Dorohoi, organizează prima ediție a evenimentului intitulat "În căutarea sfințeniei în cetatea Dorohoiului", în perioada 2-4 februarie 2015, cu tema "Sfânta Liturghie – împlinire vieții creștinului".

La acest eveniment vor participa 150 de tineri, din diferite filiale ale Moldovei, dar și alte regiuni ale țării. Tinerii vor fi așteptați în fața Seminarului Teologic "Sfântul Ioan Iacob", locul în care vor fi și cazați.

Programul va conține: sesiuni de cunoaștere,conferințe, vizitarea orașului, diferite activități și jocuri pe tema propusă și nu numai.

Invitat la acest eveniment este Părintele Daniel Dascălu, care va susține o conferință. Tinerii care vor participa la aceast eveniment vor avea ocazia să asiste și la "Explicația Proscomidiei", susținută de Părintele Onea Ciprian.

În ultima zi a evenimentului va avea loc un mic spectacol artistic, în care tinerii din diferitele zone vor prezenta un moment artistic. La acest eveniment sunt așteptați și alți tineri doritori din Dorohoi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A intrat cu BMW-ul într-un stâlp din cauza vitezei! FOTO

astăzi, 11:58
6120

Șoferul, în vârstă de 21 de ani, din Brehuiești, se deplasa la volanul unui BMW către oraș, iar după sensul giratoriu de la Dedeman, într-o curbă, pe fondul neadaptării vitez...

Razii ale polițiștilor botoșăneni finalizate cu zeci de amenzi!

astăzi, 11:36
695

Poliţiştii dărăbăneni au organizat şi desfăşurat, în perioada 21-22 septembrie, acțiuni punctuale pe raza orașului și a comunelor limitrofe, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ...

Tânăr fără permis, tras pe dreapta de polițiști pe un drum din județ!

astăzi, 11:20
1556

La data de 23 septembrie, ora 21:45, poliţişti au oprit în trafic, pe drumul naţional D.N. 29 D, pe raza localității Silișcani, comuna Gorbănești, un autoturism condus de C.A. de 19...