În căutarea sfințeniei în cetatea Dorohoiului

În căutarea sfințeniei în cetatea Dorohoiului
Asociația Tineretul Ortodox Român, filiala Dorohoi, organizează prima ediție a evenimentului intitulat "În căutarea sfințeniei în cetatea Dorohoiului", în perioada 2-4 februarie 2015, cu tema "Sfânta Liturghie – împlinire vieții creștinului".

La acest eveniment vor participa 150 de tineri, din diferite filiale ale Moldovei, dar și alte regiuni ale țării. Tinerii vor fi așteptați în fața Seminarului Teologic "Sfântul Ioan Iacob", locul în care vor fi și cazați.

Programul va conține: sesiuni de cunoaștere,conferințe, vizitarea orașului, diferite activități și jocuri pe tema propusă și nu numai.

Invitat la acest eveniment este Părintele Daniel Dascălu, care va susține o conferință. Tinerii care vor participa la aceast eveniment vor avea ocazia să asiste și la "Explicația Proscomidiei", susținută de Părintele Onea Ciprian.

În ultima zi a evenimentului va avea loc un mic spectacol artistic, în care tinerii din diferitele zone vor prezenta un moment artistic. La acest eveniment sunt așteptați și alți tineri doritori din Dorohoi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Telefoane de ultimă generaţie cumpărate cu euro falşi de un botoşănean

astăzi, 19:12
297

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, din oraşul Darabani a luat de la nişte cunoştinţe din Republica Moldova mai multe bancnote false de 50 de euro. Împreună cu doi amici s-...

Scandal într-o comună din Botoşani, de la deszăpezire. Primarul, ameninţat cu plângere penală

astăzi, 18:18
2026

Primarul este acuzat că a curăţat doar unele străzi, în funcţie de interes, drept urmare oamenii s-au dus revoltaţi la Primăria Santa Mare. Acolo primarul ar fi jignit un cetăţean,...

Asociația "Down Activ" Moldova şi Fundaţia Special Olympics România susţin tinerii cu dizabilităţi intelectuale

astăzi, 17:00
136

Asociația "Down Activ" Moldova derulează în Botoşani, în perioada 21 ianuarie – 21 martie 2018 proiectul naţional "Sportul modelează vieţile persoanelor cu ...