În căutarea sfințeniei în cetatea Dorohoiului

În căutarea sfințeniei în cetatea Dorohoiului
Asociația Tineretul Ortodox Român, filiala Dorohoi, organizează prima ediție a evenimentului intitulat "În căutarea sfințeniei în cetatea Dorohoiului", în perioada 2-4 februarie 2015, cu tema "Sfânta Liturghie – împlinire vieții creștinului".

La acest eveniment vor participa 150 de tineri, din diferite filiale ale Moldovei, dar și alte regiuni ale țării. Tinerii vor fi așteptați în fața Seminarului Teologic "Sfântul Ioan Iacob", locul în care vor fi și cazați.

Programul va conține: sesiuni de cunoaștere,conferințe, vizitarea orașului, diferite activități și jocuri pe tema propusă și nu numai.

Invitat la acest eveniment este Părintele Daniel Dascălu, care va susține o conferință. Tinerii care vor participa la aceast eveniment vor avea ocazia să asiste și la "Explicația Proscomidiei", susținută de Părintele Onea Ciprian.

În ultima zi a evenimentului va avea loc un mic spectacol artistic, în care tinerii din diferitele zone vor prezenta un moment artistic. La acest eveniment sunt așteptați și alți tineri doritori din Dorohoi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Recompense financiare pentru elevii de 10

astăzi, 11:41
111

Este vorba de olimpicul Ştefan Bălăucă, absolvent al Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", care şi-a echivalat probele la Bacalaureatul Olimpicilor cu medaliile obţinute la Olimpiadele interna...

Accident pe contrasens: trei maşini avariate de un şofer băut

astăzi, 10:37
680

S-a întâmplat vineri, pe strada Săvenilor, cu sens unic, din municipiul Botoşani când tânărul a ales să circule pe contrasens, dinspre Împărat Traian spre Independen...

Preşedintele Consiliului Judeţean îşi prezintă activitatea din ultimii doi ani

astăzi, 10:09
181

Consilierii judeţeni din opoziţie vor avea ocazia să afle ce s-a întâmplat în Consiliul Judeţean şi în instituţiile subordonate în ultimii doi ani, cu ocazia prezen...