În căutarea sfințeniei în cetatea Dorohoiului

În căutarea sfințeniei în cetatea Dorohoiului
Asociația Tineretul Ortodox Român, filiala Dorohoi, organizează prima ediție a evenimentului intitulat "În căutarea sfințeniei în cetatea Dorohoiului", în perioada 2-4 februarie 2015, cu tema "Sfânta Liturghie – împlinire vieții creștinului".

La acest eveniment vor participa 150 de tineri, din diferite filiale ale Moldovei, dar și alte regiuni ale țării. Tinerii vor fi așteptați în fața Seminarului Teologic "Sfântul Ioan Iacob", locul în care vor fi și cazați.

Programul va conține: sesiuni de cunoaștere,conferințe, vizitarea orașului, diferite activități și jocuri pe tema propusă și nu numai.

Invitat la acest eveniment este Părintele Daniel Dascălu, care va susține o conferință. Tinerii care vor participa la aceast eveniment vor avea ocazia să asiste și la "Explicația Proscomidiei", susținută de Părintele Onea Ciprian.

În ultima zi a evenimentului va avea loc un mic spectacol artistic, în care tinerii din diferitele zone vor prezenta un moment artistic. La acest eveniment sunt așteptați și alți tineri doritori din Dorohoi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ATENȚIE, produs infectat cu Salmonella! Dacă l-ați cumpărat din supermarket, îl puteți returna

astăzi, 17:12
513

Un tip de cereale comercializat în supermarketurile Lidl a fost retras de pe rafturile magazinelor, după ce s-a descoperit că produsul este infectat cu Salmonella, anunţă Autoritatea Naţion...

Ninsoarea de weekend a dat bătăi de cap șoferilor botoșăneni: Nervi în trafic, mașini avariate, victime transportate la spital!

astăzi, 16:40
698

Ninsoarea de martie, care a căzut la Botoșani începând de sâmbătă seară, a creat mari dificultăți șoferilor. În județ s-au înregistrat numeroase accidente soldat...

Județul Botoșani, sub Cod Galben de ninsori și frig până la miezul nopții!

astăzi, 14:45
371

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare COD GALBEN, valabilă artăzi, până la ora 23.00, meteorologii atenționând că în intervalul menționat se vor înregistra ...