În căutarea sfințeniei în cetatea Dorohoiului

În căutarea sfințeniei în cetatea Dorohoiului
Asociația Tineretul Ortodox Român, filiala Dorohoi, organizează prima ediție a evenimentului intitulat "În căutarea sfințeniei în cetatea Dorohoiului", în perioada 2-4 februarie 2015, cu tema "Sfânta Liturghie – împlinire vieții creștinului".

La acest eveniment vor participa 150 de tineri, din diferite filiale ale Moldovei, dar și alte regiuni ale țării. Tinerii vor fi așteptați în fața Seminarului Teologic "Sfântul Ioan Iacob", locul în care vor fi și cazați.

Programul va conține: sesiuni de cunoaștere,conferințe, vizitarea orașului, diferite activități și jocuri pe tema propusă și nu numai.

Invitat la acest eveniment este Părintele Daniel Dascălu, care va susține o conferință. Tinerii care vor participa la aceast eveniment vor avea ocazia să asiste și la "Explicația Proscomidiei", susținută de Părintele Onea Ciprian.

În ultima zi a evenimentului va avea loc un mic spectacol artistic, în care tinerii din diferitele zone vor prezenta un moment artistic. La acest eveniment sunt așteptați și alți tineri doritori din Dorohoi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru elevi botoşăneni au participat la un concurs naţional de matematică-fizică

astăzi, 16:49
143

În perioada 17– 19 noiembrie 2017, la Bacău, s-a desfășurat Concursul Național de matematică-fizică ”Vrânceanu-Procopiu”.”Vrânceanu-Procopiu” ...

Cartiere din Botoșani fără apă, miercuri, din cauza unei avarii!

astăzi, 16:45
1314

În vederea remedierii unei defecţiuni într-un cămin de vane în zona staţiei hidrofor "Palat", S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță întreruperea furnizării ap...

Game of Shopping la Uvertura Mall!

astăzi, 16:40
103

3 zile de mega reduceri, sute de premii si evenimente incendiare sunt ingredientele unui weekend perfect la Uvertura Mall.În perioada 24-26 noiembrie, împătimiții cumpărăturilor su...