În această săptămână, Teatrul „Vasilache” repune în scenă „Motanul Încălțat”

În această săptămână, Teatrul „Vasilache” repune în scenă „Motanul Încălțat”

În această săptămână, Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” invită publicul botoșănean la spectacolul Motanul Încălțat, după Charles Perrault, în dramatizarea și adaptarea scenică a lui Valentin Dobrescu.

Spectacolul va fi susținut joi, 27 august, de la ora 19:00, și sâmbătă, 29 august, de la ora 10:00 în Amfiteatrul „Cornișa” Aquapark&Sports, dar și duminică, de la ora 10:00, pe terenul de sport al Școlii nr. 6 Botoșani.

Regia artistică îi aparține lui Valentin Dobrescu, scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de către Constantin Panaite și Alexandru Panaite.

Din distribuție fac parte: Floran Iftode, Pavel Petrași, Marius Rusu, Alin Gheorghiu Florin, Cosmin Tanase, Andrei Bordianu și Anamaria Chelaru.

Biletele sunt puse în vânzare la prețul de 12 lei, în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului iar intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate în aer liber.

Spectatorul, prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol, acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
1

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
29

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
103

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...