Final de stagiune la Teatrul Vasilache, cu "Tigrişorul Pietrek"

Final de stagiune la Teatrul Vasilache, cu "Tigrişorul Pietrek"
Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" vă invită duminică, 17 iunie 2018, de la orele 11:00 şi 12:30, să vizionaţi spectacolul "Tigrişorul Pietrek", după  H. Januszewska, adaptare de Maria Baciu. 

Regia artistică Valentin Dobrescu, scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, muzica îi aparţine lui Constantin Panaite.
            
Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Aurica Dobrescu,  Ibica Leonte, Mihaela Ştempel, Florin Iftode şi Marius Rusu.
 
Spectacolul se adresează preşcolarilor şi şcolarilor. Preţul uni bilet de intrare la spectacol  este de 10 lei.
 
Rezervări  puteți face doar telefonic, la numerele:  0756.084.651 / 0231.514.353
Locurile rezervate își pierd valabilitatea cu 15 minute înainte de începerea spectacolului. Din acest motiv vă recomandăm să le achiziționați până atunci.
 
NU UITAŢI:
Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”. „Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botoşani.
Pentru mai multe informaţii accesaţi Regulamentul acestui proiect la adresa www.teatrulvasilache.ro
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
119

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
85

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
253

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...