Filme cu Brad Pitt si Penelope Cruz, la Cinema Unirea Botosani! - VIDEO

Filme cu Brad Pitt si Penelope Cruz, la Cinema Unirea Botosani! - VIDEO

 BRAD PITT, in Ticalosi fara glorie  

Pasionatii de filme pe marele ecran au la dispozitie, incepand de vineri, doua productii cinematografice, "Ticalosi fara glorie" si "Nine", la Cinema Unirea din Botosani!

"Ticalosi fara glorie" va rula la orele 13.30 si 18.30. Filmul este regizat de Quentin Tarantino, cinefilii avand ocazia sa ii admire pe Mélanie Laurent, Christoph Waltz, Diane Kruger, Brad Pitt.
 
În Franţa ocupată de germani, Shosanna Dreyfus (Melanie Laurent) priveşte neputincioasă cum familia ei este executată de colonelul nazist Hans Landa (Christoph Waltz). Shosanna scapă ca prin urechile acului şi fuge la Paris, unde-şi creează o nouă identitate ca proprietar şi proiecţionist de cinema. În altă parte a Europei, locotenentul Aldo Raine (Pitt) organizează un grup de soldaţi evrei pe care-i conduce într-o campanie de răzbunare împotriva naziştilor. Cunoscuţi sub numele de "The Basterds" (adică "ticăloşii"), trupa lui Raine o adoptă pe actriţa şi agenta sub acoperire de origine germană Bridget von Hammersmark (Diane Kruger) într-o misiune al cărei scop este lichidarea liderilor celui de-al treilea Reich. Soarta uneşte drumurile personajelor in cadrul unei sali de cinema, unde Shosanna este hotărâtă să-şi ducă la îndeplinire propriul ei plan de răzbunare.
 

La orele 11.00 si 16.00 va rula pelicula "Nine", un film in regia lui Rob Marshall, cu Penélope Cruz, Daniel Day-Lewis, Marion Cotillard. 

Un regizor între două vârste, Guido Contini (Daniel Day-Lewis), încearcă să-şi termine noul film. Singura lui problemă este că în jurul său se află prea multe femei: Luisa (Marion Cotillard) - soţia lui, Carla (Penelope Cruz) - amanta, Claudia (Nicole Kidman) - muza şi protejata lui, dar şi mama (Sophia Loren), toate bătându-l încontinuu la cap.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
28

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
129

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
82

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...