EXPOZIŢIE de pictură AIDA ŞUŞTER BOŢAN

EXPOZIŢIE de pictură AIDA ŞUŞTER BOŢAN
Miercuri, 9 februarie 2011, ora 16.30, va avea loc vernisajul Expoziţiei de pictură Aida Şuşter Boţan, un eveniment care se doreşte a fi în primul rând un popas cultural în prag de primăvară, dar şi un prilej de bună vedere pentru consumatorii de artă.

Expoziţia va fi deschisa la Mediateca, in incinta Direcţiei de Cultură Botoşani, situată pe Pietonalul Unirii. Invitat special - Grupul Zări.

Aida Şuşter Boţan este nascuta pe 23 septembrie 1967, în Botoşani. A urmat cursuri ale Şcolii Populare de Artă. Este instructor de ArtTerapie la secţia de Ergoterapie a Spitalului de Psihiatrie Botoşani. Dacă pictura este o continuă provocare, întâlnirea cu oamenii "bolnavi de suflet", cum le spune, este o experienţă nemaiîntâlnită pentru Aida Şuşter Boţan. Se simte atrasă de suprarealism, dar crede că pictorul trebuie să abordeze orice. A creat vitralii, arta religioasă, grafică de carte, pictură murala, în special în instituţii pentru copii. 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
31

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
129

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
82

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...