Eveniment dedicat istoriei scrisului la Botoșani, găzduit de Muzeul Scriitorilor din municipiu

Eveniment dedicat istoriei scrisului la Botoșani, găzduit de Muzeul Scriitorilor din municipiu

Botoșănenii au avut ocazia, vineri, de la ora 11:00, să participe la Vernisajul Expoziției „Scriitori Botoșăneni”, care a avut loc în sala imobilului destinat Muzeului Scriitorilor Botoșăneni, din Centrul Istoric al Botoșanilor.

Această manifestare a avut rolul să prezinte publicului rezultatele înfăptuirii Proiectului Expoziție Muzeală „Scriitori Botoșăneni”. 

Modul cum a fost gândită și aplicată această propunere, unicat în țară, va convinge că se va constitui ca un mijloc relevant la începutul unui demers pentru dezvoltarea unui model de cultură și educație civică susținut de respectul față de istoria scrisului botoșănean”, scrie revista culturală Luceafărul.

Totodată, s-au prezentat obiectivele materializate în cadrul Proiectului, aplicat cu sprijinul Consiliului Județean Botoșani, prin Programul anual de finanțări nerambursabile din Bugetul Județului Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deputatul liberal Cristian Achiței: Victorie frumoasă, obținută cu multă muncă de PNL pe Zona Ștefănești!

astăzi, 16:03
376

Deputatul Cristian Achiței a făcut o analiză foarte rece pe pagina sa de socializare, accesibilă publicului, din care reiese că zona pe care o coordonează a reușit să obțină rezultate inclus...

Suntem în UE numai cu numele! Încă un studiu, aceeași realitate: România departe de toate statele europene în privinţa calităţii vieţii!

astăzi, 15:47
80

România ocupă locul 45 în studiul Indicele de Progres Social 2019, privind calitatea vieţii şi bunăstarea socială, fiind depăşită cu mult de toate celelalte 28 state membre ale Uni...

Botoșănenii datorează aproape 3 milioane de euro societății Nova Apaserv

astăzi, 14:27
147

Societatea Nova Apaserv gestionează sute de dosare cu datorii ale botoșănenilor către aceasta. Nu mai puțin de 13.028.674 de lei este suma pe care 454 de clienți din județ trebuie să o achite ...