Eduard Sandu îşi doreşte un serial TV cu oameni şi păpuşi

Eduard Sandu îşi doreşte un serial TV cu oameni şi păpuşi
  Eduard Andrei Sandu, fostul actor al Teatrului Mihai Eminescu Botoșani, a devenit cunoscut publicului larg prin participarea sa la "Romanii au talent. Chiar daca, acum, este un indragit ventriloc si a devenit rapid vedeta alaturi de cele doua papusi, Nea Alecu si Romeo, in copilarie isi dorea sa devina ambasador.

Asa cum a recunoscut in cadrul unui interviu oferit in exclusivitate site-ului Woman2Woman.ro, Eduard Andrei Sandu si-a dorit initial sa ajunga ambasador: "Visam sa fiu ambasador, sa fac pace intre tari".
 
De altfel, ordinea si dreptatea au stat si la baza unui alt vis din copilarie, acela de a deveni detectiv: "mi-am mai  dorit sa fiu detectiv, sa prind toti infractorii".
 
Abia ce a primit recunoasterea intregii tari privind talentul sau de ventriloc, ca Eduard Andrei Sandu, ventrilocul care a castigat locul III la “Romanii au talent, spune, potrivit unui interviu oferit site-ului Woman2Woman.ro, ca isi doreste un proiect nou: un serial TV cu personaje oameni si papusi.

"Imi petrec timpul sculptand in lemn si modeland in lut. Scriu si poezii din cand in cand. Imi plac cartile cu tematica de comunicare, psihologie si filozofie. Am spus mai sus ca imi place poezia "Daca", a lui Kipling, ei bine, imi place pentru ca ceea ce imi trasmite mie e un mod de viata, cum sa primesti lucrurile care ti se intampla, cum sa fii un Om", marturiseste Edi Sandu.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
340

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
598

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
169

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...