Doua decenii de invatamant teologic la Botosani

Doua decenii de invatamant teologic la Botosani
Inaltpreasfintitul Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, alaturi de un sobor de preoti si diaconi, va savarsi luni, 20 mai 2013, Sfanta Liturghie la Biserica "Sfanta Parascheva" din Botosani. Slujba este prilejuita de implinirea a doua decenii de invatamant religios la Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sfantul Mare Mucenic Gheorghe" din Botosani.

Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sf. Gheorghe" Botosani anunta sarbatorirea a 20 de ani de invatamant teologic ortodox botosanean si invita cadrele didactice, absolventii si partenerii sai educationali de la infiintare si pana in prezent, sa ia parte la manifestarile ocazionate de acest eveniment.

Programul jubiliar cuprinde:

Savarsirea Sf. Liturghii, slujba de Te Deum urmata de cuvantul Inaltpreasfintitului Teofan si al oficialitatilor, oferirea distinctiilor de merit.

Activitatile vor avea loc luni, 20 mai 2013, intre orele 8.00 – 12.00, la Biserica "Sf. Cuvioasa Parascheva" din municipiul Botosani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Remiză pentru FC Botoşani în al treilea amical al iernii

astăzi, 12:32
39

Elevii lui Costel Enache au obţinut un 2-2, după ce au deschis scorul şi apoi s-au văzut conduşi. Mircea Axente a marcat în minutul 21, însă Trijic a egalat în minutul 32....

Directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor, despre incidentul de la Premiile Eminescu: "N-aș face niciodată așa ceva: să profit de buna credință a unei gazde pentru a face un scandal autopromoțional în casa gazdei"

astăzi, 12:30
122

Daniel Cristea-Enache, directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor din România, a acceptat, într-o postare publică pe Facebook, faptul că poemul citit de Medeea Iancu pe scena Gal...

Inspectoratul Teritorial de Muncă, sesizat în cazul învăţătoarei care a provocat un accident rutier, fiind băută

astăzi, 11:53
367

Accidentul este considerat a fi şi unul de muncă, învăţătoarea, alături de colega care a fost rănită, îndreptându-se către locul de muncă când s-a produs evenimentul ...