Concertele lunii mai la Botosani!

Concertele lunii mai la Botosani!
Compact, Tudor Gheorghe, Radu Beligan. Nume mari ale artei romanesti vor poposi la Botosani in luna mai. Mai mult, alaturi de Radu Beligan, care semneaza si regia spectacolului "Egoistul", vor mai urca pe scena Damian Crasmaru, Lamia Beligan, Medeea Marinescu, Cesonia Postelnicu.

8 mai 2010
Compact va sustine un concert la Teatrul Mihai Eminescu din Botosani, concert care face parte din Turneul National Compact 2010: "Cantec pentru prieteni".
In deschidere va canta folkistul Adrian Sarmasan.


17 mai 2010
"Egoistul", cu Radu Beligan
Radu Beligan semneaza regia spectacolului de teatru "Egoistul", dupa Jean Anouilh.
Distributia: Radu Beligan, Simona Bondoc, Sanda Toma, Damian Crasmaru, Mihai Niculescu, Tomi Cristin, Lamia Beligan, Medeea Marinescu, Ileana Olteanu, Cesonia Postelnicu, Silviu Biris.


25 mai 2010
Dupa succesul inregistrat cu "Stagiunea permanentelor frumuseti", Tudor Gheorghe a inclus Botosaniul in noul turneu, "Chemarea pasarii de acasa", turneu national care va incepe pe 19 aprilie si se va finaliza la inceputul lunii iunie. La Botosani, concertul va avea loc pe data de 25 mai.
Spectacolul "Chemarea pasarii de acasa" va cuprinde opere insemnate ale poetului si prozatorului Mircea Micu, ale carui volume, tiparite inainte de revolutie, precum si cele de dupa, au cunoscut o larga audienta in randul cititorilor, fiind publicate intr-un tiraj de peste un milion de exemplare.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
166

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
251

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
112

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...