Botosanenii cuceresc prin muzica scenele tarii!

Botosanenii cuceresc prin muzica scenele tarii!

 Paul Mihai Ciprian si elevii sai!  

Micii artisti botosaneni au cucerit din nou premii importante la un festival national, dintre care nu mai putin de trei locuri intai! Festivalul National de Muzica Usoara "Ghiocelul de argint", desfasurat la Barlad la sfarsitul saptamanii trecute, a reunit aproximativ 200 de copii din intreaga tara.

Din Botosani, la categoria 5-8 ani au participat Ciubotariu Evelina, de 5 ani, Ispir Teona, de 7 ani, Mihalache Andra, de 7 ani (membre ale Grupului UNIK MELLODY al Asociatiei Culturale Arlechin Botosani), fetitele fiind distinse cu Premii speciale.

La aceasta categorie au mai participat Damian Amina (membra a Grupului JUNIOR al Clubului Copiilor Dorohoi), care a obtinut de asemenea un Premiul special.

Isabela Pamparau, din Botosani, de 7 ani, a obtinut Mentiune, iar Pintilei Eduard-Danut, de 7 ani, membru al Grupului VOCES al Clubului Copiilor si Elevilor Dorohoi, a obtinut Premiul I.

La categoria 8-10 ani, judetul Botosani a fost reprezentat de Ursu Raluca-Elena, care a obtinut Premiul I.

La categoria 10-12 ani au participat Tcaciuc Andrei, de la Botosani, si Leparda Andreea (membra a Grupului VOCES al Clubului Copiilor Dorohoi), ambii obtinand Mentiune.

La categoria 12-15 ani au participat Macoviciuc Laura, care a obtinut Premiul special, si Barariu Codruta, care a obtinut Premiul II (ambele membre ale Grupului VOCES al Clubului Copiilor Dorohoi).

La categoria 15-19 ani au participat din Dorohoi Alexie Ana-Maria, care a obtinut Premiul I, si Fulga Adelina, care a obtinut Premiul III.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
13

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
173

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
29

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...