Actorii Teatrului „Vasilache” invită publicul la un nou spectacol online

Actorii Teatrului „Vasilache” invită publicul la un nou spectacol online

Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” Botoșani, invită publicul la vizionarea online a spectacolului „Peripețiile lui Tim”, începând de sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 11:00 și până duminică după amiază.

Scenariul, efectele sonore şi regia artistică  sunt semnate de Valentin Dobrescu, iar scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu.

Din distribuţie fac parte actorii  Florin Iftode, Marius Rusu, Mihaela Ştempel, Anamaria Chelaru, Claudiu Gălăţeanu și Cristinel Onofrei.

„Vă temeţi de întuneric? Vă temeţi de Bau-Bau? Vă temeţi de formele înfricoşătoare pe care le iau lucrurile din jurul vostru? Vizionând spectacolul nostru „Peripeţiile lui Tim” veţi vedea că nu aveţi de ce.”  (Valentin Dobrescu)

Actorii Teatrului „Vasilache” Botoșani vor pune în scenă un spectacol muzical, vesel, antrenant, cu experimente de noi tipuri de păpuşi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Asociația „Grup Civic” Botoșani are nevoie de sprijin financiar. Daniel Câșlariu: „Statul nu merită să primească cei 3,5% din impozitul dumneavoastră”

astăzi, 14:19
553

Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic” Botoșani, a lansat de curând rugămintea tututror celor care vor să îi sprijine financiar demersurile, de a dir...

21 ianuarie, ziua în care a fost botezat Mihai Eminescu. Unde poate fi admirată cristelnița

astăzi, 11:04
258

21 ianuarie reprezintă ziua în care „Luceafărul” poeziei românești, Mihai Eminescu, a fost creștinat.Botezul său s-a făcut pe 21 ianuarie 1850, la Biserica Uspenia (A...

(Foto) Zeci de familii din județul Botoșani au primit donații din partea unor asociații

astăzi, 09:26
359

Mai multe familii cu o situație financiară precară din județul Botoșani, au primit zilele acestea numeroase donații constând în articole de îmbrăcăminte, jucării și al...