„Toamna în culori”, expoziție virtuală organizată la Biblioteca Judeţeană Botoșani

 „Toamna în culori”, expoziție virtuală organizată la Biblioteca Judeţeană Botoșani

În perioada 23-27 noiembrie 2020, Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani va găzdui expoziția de desene „Toamna în culori”.

Evenimentul  reunește lucrările plastice realizate de preșcolari și elevi, sub îndrumarea profesorilor coordonatori Nela Miron (Grădiniței „Licuricii” Botoșani) și Ioan Miron (Școala Profesională Specială „Sfântul Stelian” Botoșani).

În acest an, din cauza pandemiei de coronavirus, lucrările pot fi vizionate pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Mihai Eminescu” Botoșani.

„Toamna, acest anotimp deosebit, al contrastelor, este și în acest an temă de pictură pentru cei mai mici dintre școlarii botoșăneni.

Frumusețea și culorile anotimpului în care ne aflăm sunt surprinse în lucrările plastice realizate de preșcolari și elevi sub îndrumarea cadrelor didactice – prof. Nela Miron (Grădinița ”Licuricii” Botoșani),  prof. Ioan Miron (Șc. Profesională Specială ”Sfântul Stelian” Botoșani), grupate în expoziția ”Toamna în culori”. 

Iar dacă în anii precedenți desenele micuților de la aceleași instituții de învățământ  au putut fi admirate în incinta Secției de împrumut carte pentru copii a Bibliotecii Județene, în acest an lucrările pot fi vizionate pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene ”Mihai Eminescu” Botoșani”, au transmis reprezentanții Bibliotecii Județene Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Praf saharian deasupra jumătății de nord a României

astăzi, 10:24
295

Un nou val de praf saharian a ajuns la începutul lunii martie deasupra Europei de Vest, iar joi va acoperi cerul din jumătatea de nord a României, informează meteoradar.roDeși prafu...

O mănăstire din județ își repictează biserica

astăzi, 09:08
169

Mănăstirea Guranda din comuna Durneşti, judeţul Botoșani, organizează în data de 16 martie 2021, ora 12:00, licitaţie publică pentru adjudecarea lucrărilor de pictură din nou, în...

Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” invită publicul la spectacol

Miercuri, 3 Martie 2021
149

Odată cu venirea primăverii, actorii Teatrului „Mihai Eminsecu” Botoșani, invită publicul la vizionarea a trei spectacole pe săptămână, ziua de joi fiind declarată zi de...