1 an "La Nistorică"! Copiii fideli clubului sunt invitaţi la petrecere!

1 an "La Nistorică"! Copiii fideli clubului sunt invitaţi la petrecere!
"La Nistorică" este locul în care copiii, în cele peste 100 de seri, au jucat pe scenă "Povestea de seară", alte inimioare de copii au vibrat la petreceri de ziua aniversară, mulţi s-au recreat în Clubul vacanţei sau în Clubul de teatru, alţii au creat la Atelierul de creaţie-pictură pe sticlă, iar unii s-au jucat învăţând Limba engleză.

Clubul de activităţi (re)creative şi distractive "La Nistorică", însufleţit de actriţa Mihaela Nistorică, împlineşte 1 an de activitate pe data de 1 aprilie 2012.

"La Nistorică" va marca 1 AN de activitate printr-o Expoziţie cu fotografii de la evenimentele desfăşurate pe parcursul unui an de viaţă şi Expoziţie cu lucrările de pictură pe sticlă ale copiilor de la Atelierul de creaţie. Vernisajul lucrărilor va avea loc duminică, 1 aprilie, la ora 17.00, la sediul clubului din Tratoria Center, la demisol.

Duminică, începând cu ora 17.00, toţi copiii fideli "La Nistorică" sunt invitaţi la CARNAVALUL PĂCĂLELILOR – ediţia a II –a şi la spaţiul de joacă din Tratoria Center, la demisol.

CAUTĂ COMOARA în spaţiul de joacă "La Nistorică", unde Piratul Ovidiu, mult îndrăgit de copii, o tot ascunde sperând să nu fie găsită de năstruşnicii căutători. Dacă reuşiţi să-l păcăliţi vă va oferi chiar el un PREMIU SURPRIZĂ.

Nu lipseşte nici clovnul, care te va învăţa să faci săbii, flori sau animale din baloane.

Intrarea este gratuită, pe baza invitaţiilor şi în limita locurilor disponibile. Copiii care nu au primit invitaţia sunt aşteptaţi sa sune la tel.0742112074 sau să vină direct la petrecere.
 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânără din Botoşani implicată într-un accident rutier la Suceava. Şoferul vinovat acuzat de trei infracţiuni

astăzi, 14:32
689

O tânără, de 32 de ani, din Botoşani a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier petrecut în localitatea Moara din judeţul Suceava. Femeia se afla la volanul unui...

Adolescent cercetat pentru două infracţiuni, după o plimbare cu mopedul

astăzi, 11:51
538

Un adolescent a ajuns să fie cercetat pentru două infracţiuni, după ce a fost oprit în trafic de poliţişti. Băiatul, de 16 ani, din localitatea Păltiniş, se afla pe un moped şi a fost ...

Razii ale poliţiştilor printre agenţii economici! Au fost aplicate amenzi de zeci de mii de lei

astăzi, 10:01
684

Zeci de poliţişti au efectuat, joi şi vineri, razii în întreg judeţul pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit şi impunerea normelor rutiere.Astfel, au fost legiti...