1 an "La Nistorică"! Copiii fideli clubului sunt invitaţi la petrecere!

1 an "La Nistorică"! Copiii fideli clubului sunt invitaţi la petrecere!
"La Nistorică" este locul în care copiii, în cele peste 100 de seri, au jucat pe scenă "Povestea de seară", alte inimioare de copii au vibrat la petreceri de ziua aniversară, mulţi s-au recreat în Clubul vacanţei sau în Clubul de teatru, alţii au creat la Atelierul de creaţie-pictură pe sticlă, iar unii s-au jucat învăţând Limba engleză.

Clubul de activităţi (re)creative şi distractive "La Nistorică", însufleţit de actriţa Mihaela Nistorică, împlineşte 1 an de activitate pe data de 1 aprilie 2012.

"La Nistorică" va marca 1 AN de activitate printr-o Expoziţie cu fotografii de la evenimentele desfăşurate pe parcursul unui an de viaţă şi Expoziţie cu lucrările de pictură pe sticlă ale copiilor de la Atelierul de creaţie. Vernisajul lucrărilor va avea loc duminică, 1 aprilie, la ora 17.00, la sediul clubului din Tratoria Center, la demisol.

Duminică, începând cu ora 17.00, toţi copiii fideli "La Nistorică" sunt invitaţi la CARNAVALUL PĂCĂLELILOR – ediţia a II –a şi la spaţiul de joacă din Tratoria Center, la demisol.

CAUTĂ COMOARA în spaţiul de joacă "La Nistorică", unde Piratul Ovidiu, mult îndrăgit de copii, o tot ascunde sperând să nu fie găsită de năstruşnicii căutători. Dacă reuşiţi să-l păcăliţi vă va oferi chiar el un PREMIU SURPRIZĂ.

Nu lipseşte nici clovnul, care te va învăţa să faci săbii, flori sau animale din baloane.

Intrarea este gratuită, pe baza invitaţiilor şi în limita locurilor disponibile. Copiii care nu au primit invitaţia sunt aşteptaţi sa sune la tel.0742112074 sau să vină direct la petrecere.
 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ȘOCANT! Cadavrul unui bebeluș, găsit în apropierea Poligonului ACR! FOTO, VIDEO

astăzi, 18:05
3733

În urmă cu câteva zile, o sesizare făcută la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani a pus în alertă reprezentanții instituției, care au ...

Ancheta privind explozia din Primăverii, transferată la alt parchet

astăzi, 17:28
283

Constituit sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, dosarul referitor la explozia care a afectat dramatic imobilul din Primăverii 18 şi a dus la rănir...

A căzut în fântâna pe care încerca să o curețe!

astăzi, 16:27
534

Un bărbat din județul Botoșani a fost, marți, la un pas de moarte după ce a căzut într-o fântână pe care încerca să o curețe.Bărbatul de 52 de ani, din satul...