1 an "La Nistorică"! Copiii fideli clubului sunt invitaţi la petrecere!

1 an "La Nistorică"! Copiii fideli clubului sunt invitaţi la petrecere!
"La Nistorică" este locul în care copiii, în cele peste 100 de seri, au jucat pe scenă "Povestea de seară", alte inimioare de copii au vibrat la petreceri de ziua aniversară, mulţi s-au recreat în Clubul vacanţei sau în Clubul de teatru, alţii au creat la Atelierul de creaţie-pictură pe sticlă, iar unii s-au jucat învăţând Limba engleză.

Clubul de activităţi (re)creative şi distractive "La Nistorică", însufleţit de actriţa Mihaela Nistorică, împlineşte 1 an de activitate pe data de 1 aprilie 2012.

"La Nistorică" va marca 1 AN de activitate printr-o Expoziţie cu fotografii de la evenimentele desfăşurate pe parcursul unui an de viaţă şi Expoziţie cu lucrările de pictură pe sticlă ale copiilor de la Atelierul de creaţie. Vernisajul lucrărilor va avea loc duminică, 1 aprilie, la ora 17.00, la sediul clubului din Tratoria Center, la demisol.

Duminică, începând cu ora 17.00, toţi copiii fideli "La Nistorică" sunt invitaţi la CARNAVALUL PĂCĂLELILOR – ediţia a II –a şi la spaţiul de joacă din Tratoria Center, la demisol.

CAUTĂ COMOARA în spaţiul de joacă "La Nistorică", unde Piratul Ovidiu, mult îndrăgit de copii, o tot ascunde sperând să nu fie găsită de năstruşnicii căutători. Dacă reuşiţi să-l păcăliţi vă va oferi chiar el un PREMIU SURPRIZĂ.

Nu lipseşte nici clovnul, care te va învăţa să faci săbii, flori sau animale din baloane.

Intrarea este gratuită, pe baza invitaţiilor şi în limita locurilor disponibile. Copiii care nu au primit invitaţia sunt aşteptaţi sa sune la tel.0742112074 sau să vină direct la petrecere.




 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
51

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
127

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
214

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...