1 an "La Nistorică"! Copiii fideli clubului sunt invitaţi la petrecere!

1 an "La Nistorică"! Copiii fideli clubului sunt invitaţi la petrecere!
"La Nistorică" este locul în care copiii, în cele peste 100 de seri, au jucat pe scenă "Povestea de seară", alte inimioare de copii au vibrat la petreceri de ziua aniversară, mulţi s-au recreat în Clubul vacanţei sau în Clubul de teatru, alţii au creat la Atelierul de creaţie-pictură pe sticlă, iar unii s-au jucat învăţând Limba engleză.

Clubul de activităţi (re)creative şi distractive "La Nistorică", însufleţit de actriţa Mihaela Nistorică, împlineşte 1 an de activitate pe data de 1 aprilie 2012.

"La Nistorică" va marca 1 AN de activitate printr-o Expoziţie cu fotografii de la evenimentele desfăşurate pe parcursul unui an de viaţă şi Expoziţie cu lucrările de pictură pe sticlă ale copiilor de la Atelierul de creaţie. Vernisajul lucrărilor va avea loc duminică, 1 aprilie, la ora 17.00, la sediul clubului din Tratoria Center, la demisol.

Duminică, începând cu ora 17.00, toţi copiii fideli "La Nistorică" sunt invitaţi la CARNAVALUL PĂCĂLELILOR – ediţia a II –a şi la spaţiul de joacă din Tratoria Center, la demisol.

CAUTĂ COMOARA în spaţiul de joacă "La Nistorică", unde Piratul Ovidiu, mult îndrăgit de copii, o tot ascunde sperând să nu fie găsită de năstruşnicii căutători. Dacă reuşiţi să-l păcăliţi vă va oferi chiar el un PREMIU SURPRIZĂ.

Nu lipseşte nici clovnul, care te va învăţa să faci săbii, flori sau animale din baloane.

Intrarea este gratuită, pe baza invitaţiilor şi în limita locurilor disponibile. Copiii care nu au primit invitaţia sunt aşteptaţi sa sune la tel.0742112074 sau să vină direct la petrecere.
 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

24 de familii din județul Botoșani au primit sprijin de la Guvern!

astăzi, 19:06
50

Guvernul a aprobat, la începutul lunii martie, acordarea unor ajutoare de urgență în sumă totală de 74.500 lei, pentru sprijinirea a 24 de familii şi persoane singure afectate de ince...

Pompieri chemați să stingă un incendiu izbucnit la o mașină parcată! FOTO

astăzi, 17:57
303

Un scurtcircuit produs la instalația electrică a declanșat un incendiu la o mașină care era parcată pe o stradă din municipiul Botoșani, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a salva...

"Fiecare viață este un dar!" - Marșul pentru Viață a reunit, din nou, botoșănenii! FOTO

astăzi, 16:47
423

Preoți cu preotesele lor și prunci abia născuți, bunici cu copii, părinți purtând mesaje pro viață, profesori alături de elevi. Marșul pentru Viață a reunit la Botoșani, ca &ic...