1 an "La Nistorică"! Copiii fideli clubului sunt invitaţi la petrecere!

1 an "La Nistorică"! Copiii fideli clubului sunt invitaţi la petrecere!
"La Nistorică" este locul în care copiii, în cele peste 100 de seri, au jucat pe scenă "Povestea de seară", alte inimioare de copii au vibrat la petreceri de ziua aniversară, mulţi s-au recreat în Clubul vacanţei sau în Clubul de teatru, alţii au creat la Atelierul de creaţie-pictură pe sticlă, iar unii s-au jucat învăţând Limba engleză.

Clubul de activităţi (re)creative şi distractive "La Nistorică", însufleţit de actriţa Mihaela Nistorică, împlineşte 1 an de activitate pe data de 1 aprilie 2012.

"La Nistorică" va marca 1 AN de activitate printr-o Expoziţie cu fotografii de la evenimentele desfăşurate pe parcursul unui an de viaţă şi Expoziţie cu lucrările de pictură pe sticlă ale copiilor de la Atelierul de creaţie. Vernisajul lucrărilor va avea loc duminică, 1 aprilie, la ora 17.00, la sediul clubului din Tratoria Center, la demisol.

Duminică, începând cu ora 17.00, toţi copiii fideli "La Nistorică" sunt invitaţi la CARNAVALUL PĂCĂLELILOR – ediţia a II –a şi la spaţiul de joacă din Tratoria Center, la demisol.

CAUTĂ COMOARA în spaţiul de joacă "La Nistorică", unde Piratul Ovidiu, mult îndrăgit de copii, o tot ascunde sperând să nu fie găsită de năstruşnicii căutători. Dacă reuşiţi să-l păcăliţi vă va oferi chiar el un PREMIU SURPRIZĂ.

Nu lipseşte nici clovnul, care te va învăţa să faci săbii, flori sau animale din baloane.

Intrarea este gratuită, pe baza invitaţiilor şi în limita locurilor disponibile. Copiii care nu au primit invitaţia sunt aşteptaţi sa sune la tel.0742112074 sau să vină direct la petrecere.
 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ei sunt cei mai buni șahiști din județul Botoșani! FOTO

astăzi, 14:08
359

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Botoşani, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Academia Olimpică Română, Filiala Botoşani, au organizat la sfâr...

Sfârşit cumplit! Tânăr mort după ce hainele i-au luat foc!

astăzi, 13:19
932

Un tânăr în vârstă de 34 de ani, din localitatea Teioasa, orașul Darabani, şi-.a pierdut viaţa, duminică dimineaţa, după ce a suferit arsuri grave pe tot corpul.&nb...

Tânără din Botoşani, rănită într-un accident rutier!

astăzi, 13:12
301

Sâmbătă, la ora 12.23, în timp ce conducea autoturismul  într-o curbă pe DJ 178, din comuna suceveană Arbore, un bărbat  de 41 de ani, din orașul Cajvana,  ...