Materiale de igienă și dezinfecție gratuite pentru cei 800 de asistați din instituțiile DGASPC Botoșani

Materiale de igienă și dezinfecție gratuite pentru cei 800 de asistați din instituțiile DGASPC Botoșani

La inițiativa unui lanț de hipermarketuri din România, cei aproximativ 800 beneficiari aflați în instituțiile rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Botoșani, au primit o susținere financiară din partea companiei, prin alocarea unui număr de 480 tichete sociale, cu valoarea totală de 24.000 lei.

În contextul actual datorat epidemiei de coronavirus, banii alocați au fost utilizați pentru materiale de igienă și dezinsecție.

“În acest context excepțional al pandemiei cu Covid-19 prin care trecem cu toții, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Botoșani, a primit cu mare bucurie inițiativa KAUFLAND România SCS de a susține financiar, prin alocarea unui număr de 480 tichete sociale cu valoarea totală de 24.000 lei, cei aproximativ 800 de beneficiari din instituțiile rezidențiale.

Deoarece măsurile stricte de igienă sunt absolut obligatorii pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-COV-2, banii alocați au fost utilizați pentru achiziționarea unor materiale de igienă și dezinfecție”, au declarat reprezentanții DGASPC Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta