Nova Apaserv vrea sa incheie contracte la nivel de scara, cu un reprezentant desemnat de locatari!

Nova Apaserv vrea sa incheie contracte la nivel de scara, cu un reprezentant desemnat de locatari!

Regulamentul de furnizare a serviciilor de apa si canal va fi modificat, astfel incat operatorul de apa, Nova Apaserv, sa poata incheia contracte si cu asociatiile de proprietari sau la nivelul fiecarei scari de bloc, cu un reprezentant desemnat de locatari.

Pana acum doar patru asociatii de proprietari din municipiul Botosani au fost de accord sa incheie contracte cu Nova Apaserv.

Noul regulament urmeaza a fi supus spre aprobare Adunarii Generale a Actionarilor si membrilor ADI “Aqua".

“In urma controlului facut de ANRSC, ei au cerut ca noi sa facem toate demersurile pentru a incheia contracte si cu asociatiile de proprietari. Pentru aceasta primul pas facut a fost intalnirea ce a avut loc luna trecuta la sediul companiei cu reprezentantii a 44 de asociatii de proprietari. Din cele 44 de asociatii care au completat un chestionar la finalul intalnirii, doar patru si-au manifestat interesul de a incheia contracte cu operatorul. Ca sa putem incheia contracte cu asociatiile, avem nevoie acum de un nou contract, in afara de cel avizat pentru populatie si de cateva schimbari in metodologie si regulament. Am avut aceasta discutie in Consiliul de Administratie si urmatorii pasi care vor fi facuti sunt modificarile care trebuiesc aduse regulamentului. Noi am milita mai mult pentru a incheia contracte cu un reprezentant de scara, este metoda cea mai corecta si aplicata in tara pentru ca bransamentul se afla la limita de proprietate a scarii, nu a asociatiei. Sunt scari care si-au desemnat o persoana care face citirile concomitent si in acele scari nu avem probleme si atunci nu mai apar diferente, pentru ca diferentele nu apar numai din pierderi, ci datorita faptului ca Nova Apaserv face citirile la un moment dat, locatarii fac citirile la un alt moment si atunci diferentele respective apar in facturi", a spus Dan Ionescu, vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Nova Apaserv.

Nova Apaserv va incheia contracte doar cu acele asociatii de proprietari care doresc acest lucru, in restul cazurilor serviciile fiind furnizate in baza contractelor incheiate individual, cu consumatorii.

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
33

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
90

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
48

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...