Nova Apaserv cumpara 18.000 de contori cu transmisie radio! Vezi unde vor fi montați!

Nova Apaserv cumpara 18.000 de contori cu transmisie radio! Vezi unde vor fi montați!
Societatea Nova Apaserv a obtinut finantarea a inca doua proiecte cu bani economisiti din proiectul de 102 milioane de euro ce se deruleaza la aceasta data in județ și care prevede extinderea și modernizarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare-epurare, finanțat prin Programul Operațional Sectorial de Mediu.

Potrivit directorului Gabriel Carlan, societatea ar urma sa achizitioneze 18.000 de contori cu transmisie radio, care vor fi montati in scari de bloc, la case, precum si la societatile comerciale. Valoarea proiectului este de 3,5 milioane de euro.

"Mi-a fost aprobat, din economiile facute din proiectul mare de 102 milioane de euro, sa cumparam 18.000 de contori cu transmisie radio. O sa fie montati la blocurile si casele din Botosani, precum si societatile comerciale. Vor fi montati in scari de bloc si casele necontorizate sau cu contori defecti. Vor fi mai multe variante. Fie radio, merge angajatul nostru pe langa bloc si automat se citeste indexul cu un aparat special de citire sau pe internet. Sunt mai multe sisteme. In cadrul acestui proiect vor fi facute si niste sectorizari, adica bilantul apei. Intrari-iesiri din localitati si intrari-iesiri din Statia de epurare", a declarat Gabriel Carlan.

De asemenea, societatea Nova Apaserv urmeaza sa cumpere si cateva utilaje in valoare de 2,5 milioane de euro.

"Am mai obtinut un contract de achizitii de utilaje. Vom achizitiona 4 utilaje cu cabina dubla si cu lada in spate, cu platforma si pe ele buldozere mici cu care se pot interveni la avarii. Mai sunt doua buldozere mari, doua autocuratatoare, doua motocompresoare si doua aparate cu camera video care pot fi bagate pe teava ca sa vezi ce se intampla", a adaugat directorul Nova Apaserv.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Federația Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor: Liviu Dragnea ar trebui să ceară scuze victimelor infracțiunilor!

astăzi, 14:32
75

Domnul Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților și recent condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru infracțiuni de abuz în serviciu, a declarat că î...

Presa italiană ne bate obrazul pentru infractori, dar uită să spună despre un erou că e român!

astăzi, 13:43
320

Ieri, un român a ajuns erou în Italia după ce a salvat o persoană de la moarte. Televiziunile din Italia au "uitat" însă să spună că eroul este de fapt un român...

Rezultate finale: Județul Botoșani, procent de promovabilitate de 69,28% la Evaluarea Națională!

astăzi, 12:53
305

La nivelul județului Botoșani, din totalul de 3948 elevi înscriși la Evaluarea Națională, s-au prezentat 3760 (procent de 95,24%). Dintre cei care au susținut examenul, au obținut medii p...