Infractori inca de pe bancile scolii!

Infractori inca de pe bancile scolii!
Mai multi elevi botosaneni sunt cercetati de politisti dupa ce au comis o serie de infractiuni, chiar in incinta unitatilor de invatamant!

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie, in primele noua luni ale anului au fost sesizate 36 de infractiuni comise in incinta unitatilor de invatamant din judetul Botosani si doua comise in imediata vecinatate.

Cele mai multe au fost comise in mediul urban, fiind inregistrate 29 de furturi, o vatamare corporala grava, patru loviri si alte violente si doua distrugeri, comise de 12 elevi.

Cel mai grav eveniment s-a inregistrat pe data de 29 septembrie, cand doi elevii ai Scolii de Arte si Meserii Plopenii Mari au batut o persoana din localitate, cei doi fiind cercetati pentru vatamare corporala grava.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este starea elevului transferat la Iași, după o bataie în școală!

astăzi, 12:12
6

Băiatul, în varsta de 17 ani, a fost transportat ieri după-amiază la Spitalul Clinic de Urgenta "Prof. Dr. Nicolae Oblu" din Iasi, după o altercație violentă ...

Problema străzilor pline de noroi discutată de şefii din Primărie şi reprezentanţii Nova Apaserv

astăzi, 11:50
22

Viceprimarul Marian Murariu le-a spus participanţilor la şedinţă că sesizările din partea cetăţenilor vin pe străzi unde s-a intervenit prin proiectul de modernizare a reţelei de apă şi ca...

Botoșăneni de geniu: Cu bisturiul în viața chirurgului Doina Hrehoreț. Prima și singura femeie din România care face transplant de ficat!

astăzi, 10:50
1963

Este "omul lui Dumnezeu" printre muritorii disperați care ajung la etajul 3, chirurgie hepatică. Dr. Doina Hregoreț, de la Institutul Clinic Fundeni, e fosta elevă a Profesorului Ir...