Elev botoşănean, cercetat de poliţie după ce a dat şpagă unui profesor!

Elev botoşănean, cercetat de poliţie după ce a dat şpagă unui profesor!

Un elev al Colegiului Tehnic Gheorghe Asachi din municipiul Botoşani este anchetat de poliţişti după ce a încercat să mituiască unul dintre profesori pentru a obţine o notă mai mare.

Elevul este în clasa a XII-a şi întrucât notele pe care le avea la matematică nu îi asigura o medie de trecere, s-a gândit că poate să îl înduplece pe profesor.

Joi dimineaţă, când dascălul a dat o testare elevul de clasa a XII-a a lipit de una dintre foile lucrării un plic în care era suma de 250 de lei.

În timp ce corecta lucrările, profesorul a găsit plicul şi a anunţat conducerea colegiului care a informat de îndată poliţia despre cele întâmplate.

Cazul a ajuns în atenţia Inspectoratului Judeţean de Poliţie, fiind direcţionat către poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor. Incidentul va fi analizat şi în cadrul Consiliului profesoral de la unitatea de învăţământ.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
91

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
78

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
149

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...