Centru comercial pe locul ruinelor de la Bazar-FOTO

Centru comercial pe locul ruinelor de la Bazar-FOTO

Municipalitatea a reușit să vândă la licitație și structura din beton aflată în paragină, unde comercianții obișnuiau să expună mobilă.

Patru oferte au fost depuse, iar în urma analizei acestora comisia de licitații a stabilit că oferta cea mai avantajoasă a fost depusă de firma Giasim, care a cumpărat construcția cu 34.300 de lei.

Potrivit viceprimarului Cătălina Lupașcu, noul proprietar intenționează să construiască acolo un centru comercial cu parter și două etaje.

În luna iunie a anului trecut, primăria a vândut şi cealaltă parte a construcţiei nefinalizate din zonă, care a fost cumpărată cu peste 115.000 lei de către firma Tadas Construct care deţinea şi terenul din zonă.

Terenul a fost deja curățat și de câteva zile de lucrează de zor la noua construcție ce va fi ridicată, și care va fi tot un spațiu comercial.

Pe terenul respectiv, care a apartinut in trecut Ministerului Apararii, ar fi trebuit sa se construiasca locuinte pentru militari. Lucrarea a fost insa abandonata, iar la finalul anilor ’90 terenul a trecut in proprietatea municipalitatii.

Primaria intentiona sa construiasca acolo locuinte pentru tineri. Nici acest lucru nu s-a mai intamplat, intrucat terenul a fost revendicat in instanta, intrand in posesia unei persoane fizice.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
31

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
23

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
222

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....