Forfotă mare în centrul municipiului Botoșani, după închiderea urnelor-FOTO

Agitație mare după închiderea urnelor în zona Palatului Administrativ din municipiul Botoșani. Pe măsură ce în cele 422 de secții de votare din județul Botoșani, constituite pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, s-au numărat voturile, președinții secțiilor, locțiitorii, operatorii de calculator, însoțiți de forțe ale MAI au venit cu procesele verbale și cu buletinele de vot pentru a fi predate la Biroul Electoral Județean de Circumscripție.

Forfotă mare în centrul municipiului Botoșani, după închiderea urnelor-FOTO

Tot personalul angrenat în această activitate trebuie să ajungă mai întâi la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde se dau bonuri pe ordine, iar mai apoi vin cu procesele verbale și cu buletinele de vot la Biroul Electoral de la Palatul Administrativ. 

Această operațiune se va întinde pe tot parcursul nopții de duminică spre luni, întrucât datele din procesel verbale trebuiesc introduse și în calculator.

Potrivit Mihaelei Ungureanu, președintele Biroului Electoral Județean, până la ora 01.00 au fost centralizate 34 de secții de votare, din totalul de 422.

Potrivit numărătorii paralele, realizate de PSD, după ce au fost centralizate datele din 219 secţii de votare, pentru Camera Deputaţilor, PSD a obţinut 60,59%, PNL a primit 20,47% din voturi, ALDE – 3,58%, PMP – 3,10% şi USR – 2,42%.

La Senat, din datele obţinute din 218 secţii, PSD a obţinut 59,79% iar PNL, 20,10%.










 

 

Spune-ne opinia ta