www.deseuri-romania.ro – Un site partener companiei Hidroplasto

www.deseuri-romania.ro – Un site partener companiei Hidroplasto
   www.deseuri-romania.ro este un site creat pentru desfacerea si promovarea deseurilor reciclabile. In viata de zi cu zi deseurile sunt in continua crestere si diversificare, impunand astfel un ritm de dezvoltare accelerat al afacerilor din domeniul reciclarii, colectarii si recuperarii acestora.
   www.deseuri-romania.ro se impune ca o puternica sursa de informare, gandita sa prezinte o gama extinsa de produse reciclabile, devenind astfel partenerul dvoastra in colectarea , organizarea , transportul si reciclarea deseurilor dvoastra.
   Prin intermediul acestui site Hidroplasto doreste sa promoveze aceste activitati ce tin de domeniul reciclarii, prin divizia sa specializata in acest sens , respectiv Divizia Colectare si reciclare deseuri.
   Aceasta divizie a fost infiintata odata cu deschiderea fabricii de sortare si macinare deseuri PVC, avand ca si activitate colectarea si reciclarea a peste 150 tone de deseuri PVC in decursul unei luni. Gama de deseuri reciclabila este una foarte variata, ce se refera la : deseuri rezultate din tamplarie PVC, manta cabluri, tevi din pvc dur, semidur, elastic, orice material produs sau confectionat din pvc. Toate aceste deseuri ce rezulta din activitatea de reciclare si macinare a fabricii sunt folosite ca materie prima in producerea granulelor PVC.
   Sustinem ideea de protejare a mediului inconjurator si de aceea am investit in oameni, in constructia acestei fabrici si in datorea acesteia cu echipamente de ultima generatie, importate din Germania. Toate aceste investii au condus la colectarea, reciclarea si macinarea a peste 780.000 de kg de macinatura pvc din luna ianuarie pana in luna mai a acestui an.
   Incepand cu luna iunie a acestui an din dorinta de a extinde si diversifica activitatea noastra, am inceput o campanie de colectare si reciclare si pentru urmatoarele tipuri de materiale:

  Macinatura polietilena de inalta densitate HDPE Injectie, extrudere teava regranulare Macinatura polietilena de joasa densitate LDPE Injectie, regranulare Aglomerat de polietilena de joasa densitate din folie LDPE aglomerat/densificat Regranulare Macinatura polipropilena PP Injectie, regranulare Macinatura acrilonitrilbutadienstiren ABS Injectie, regranulare Macinatura polistiren PS Injectie, termoformare, regranulare Macinatura policarbonat PC Injectie, regranulare Macinatura poliamida PA Injectie, regranulare Macinatura polioximetilen POM Injectie, regranulare Macinatura policlorura de vinil PVC Regranulare, extrudere teava Macinatura polimetacril de metil PMMA Injectie, regranulare Macinatura polibutadientereftalat PBT Injectie, regranulare
   Mai multe detalii pe www.deseuri-romania.ro
   Despre Hidroplasto:
   Hidroplasto este membru al concernului german Besagroup, ce are in componenta sa peste 11 companii, o experienta de peste 51 de ani si sucursale in peste 50 de tari.
   Besagroup este prezent in Romania prin Hidroplasto, subsidiara a acestui grup. De–a lungul anilor s-au format un grup de firme si in Romania , companii ce activeaza in diferite sectoare cum ar fi:
  - Constructiilor civile si industriale – Prin divizia de Hidroizolatii si Tratarea rosturilor de dilatatie
  - Constructii/modernizare poduri - Prin divizia de Infrastructura - Servicii profesionale de :
   • montare dispozitive acoperire rosturi dilatatie tip Gumba Germania
   • lucrari de montare/schimbare aparate reazem
   • lucrari de hidroizolatii
   • lucrari de protectie anticoroziva a betonului la infrastructura si suprastructura
   • protectie si consolidare pentru structuri de beton
  - Constructii de hale metalice - Prin Dizivia de furnizare solutii pentru tehnologia suportilor si a structurii
  - Constructii hidrotehnice si retelele de apa si canalizare
  - Sectorul tamplariei pvc prin propria Fabrica de tamplarie pvc cu locatia la Botosani
  - Sectorul profilelor pvc- prin depozitul ce deserveste tuturor regiunilor – Livrarea de profile marca Roplasto Systemtechnick GmbH
  - Sectorul articolelor injectate din mase plastice
  - Sectorul mineritului- Divizia de solutii si echipamente complete pentru minerit
  - Sectorul de deseuri-Colectare si reciclare.
   Grupul de firme Hidroplasto detine un sistem integrat de management al calitatii, mediului, securitatii si sanatatii in munca in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001: 2001 , SR ISO 14001: 2005 si OHSAS 18001: 2004 si descris in Manualul Sistemului Integrat de Management.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
157

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
242

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
103

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...