UNIQUE Residence Calea Națională - un proiect care redefinește standardele. Fii arhitectul propriului apartament!

Suntem în mod continuu preocupaţi de creşterea calităţii vieţii clienţilor noştri și de a ceea ne-am propus ca, prin proiectul pe care-l edificăm în Calea Naţională nr. 48, să realizăm un ansamblu de locuinţe colective prin care să redefinim standardele, ridicându-le la  cel mai inalt nivel .

UNIQUE Residence Calea Națională - un proiect care redefinește standardele. Fii arhitectul propriului apartament!

Astfel, pe langa avantajele deja cunoscute, apartamente realizate cu materialele de calitate și detalii de execuție inovatoare, izolate termic și fonic, la standarde occidentale, personalizabile. Prin acest nou proiect UNIQUE Residence urmărim să dăm naştere unor unităţi de locuit moderne, inteligente şi uşor de controlat, eficiente, deschise către viitor si către cele mai noi tehnologii, prin posibilitatea de a include dotări și sisteme de SIGURANTA si CONFORT SMART Home care, pe lângă dotarea cu senzori de siguranță și protecție, pot incorpora robineți cu cap electrotermic pentru living și dormitoare, întrerupătoare inteligente, cu senzori pentru temperatură și umiditate, sisteme de control al climatizării, cu automatizarea aportului de aer proaspăt, controlul și acționarea de la distanță a sistemelor de climatizare și iluminat cu menținerea prospețimii aerului, a temperaturii și umidității  în parametrii doriți.

Urmărind îndeaproape evoluția proiectului care a intrat într-o noua fază, cea a realizării părţii supraterane,  activând cu responsabilitate, profesionalism şi inovaţie şi bazându-ne pe încredere reciprocă, vă invităm să aveţi o experienţă inedită alături de noi. Nu în ultimul  rând însă, vă oferim posibilitatea să fiţi arhitecţii propriului apartament.

ALEGE să fii arhitectul propriului tău apartament! Implementând împreună conceptul MADE TO MEASURE APARTMENT fiecare apartament va deveni UNIC.

E unic şi poate fi al tău!



Proiectele rezidenţiale excepționale ale grupul de firme FORMENS, dezvoltate în prezent în 4 zone ale municipiului Botoșani, însumează 200 de apartamente, aflate în diverse stadii de realizare:

Pentru detalii suplimentare și programarea unei întâlniri ne puteți contacta la telefon 0744691659, email office@uniqueresidence.ro sau direct la showroom-ul nostru M2M DESIGN & PROPERTY SOLUTIONS din Calea Națională nr. 99.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
269

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5275

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
205

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...