Tu ce fel de restaurant preferi?

În Botoșani există un complex de restaurante special creat cu ajutorul profesioniștilor pentru a putea întâmpina diversele cerințe pe care le au clienții când vine vorba de un eveniment. Ne referim la evenimente de marcă, nunți, cumătrii, aniversări și evenimente private, pentru care Complex Rediu are la dispoziție nu mai puțin de 5 restaurante, mai mici sau mai mari, dispuse clasic sau de o manieră modernă, care să mulțumească și cele mai exigente gusturi. Calitatea deosebită a materialelor de la interior sau bucătăria perfectă, împletită cu serviciul impecabil al personalului fac întreg Complexul să functioneze ca un ceas elvețian, perfect sincronizat pentru 5 evenimente simultane, cu o capacitate de 1200 de locuri în total.

Tu ce fel de restaurant preferi?

Rediu Hotel & Restaurant este o atracție ce merită văzută, cu un spațiu complex de saloane special concepute pentru evenimente de top.

La Rediu Hotel & Restaurant ințelegem pe deplin importanța evenimentelor de succes.

Experiența vastă si cu o gama largă de servicii, vă punem la dispoziție una dintre cele mai dinamice echipe de profesioniști, a căror pasiune și dedicație pentru evenimente nu cunoaște limite.

Cu o experientă intuitivă și cu o abordare îndreptată către rezultat, noi punem în valoare viziunea dumneavoastră pentru evenimentul mult dorit.


Există atât de multe detalii într-un meniu special, încât putem vorbi ore întregi despre ele, de la combinarea ingredientelor la tehnici de servire și asocierea gusturilor cu băuturi alese. La Complex Rediu Hotel&Restaurant veti găsi produse foarte gustoase și foarte arătoase, astfel încât experiența dvs. culinară va fi una de memorabilă.