Complex Rediu, efect regional

Complex Rediu este singurul loc în Botoșani unde se pot ține simultan 5 nunți! Cu un total de 1200 de locuri, Rediu Hotel & Restaurant poate acomoda mai multe petreceri deodată, în cele 5 restaurante: Clasic, Latin, Modern, Stil și Diamant.  Sălile restaurantelor mulțumesc diferitele gusturi, Rediu devenind polul distracției în Botoșani.

Complex Rediu, efect regional

Aprecierile clienților noștri ne ține într-o permanentă stare de perfecționare, iar preparatele pe care le servim depășesc multe restaurante de renume din țară, clienți din zone ca Iași, Pașcani, Neamț, Suceava, Siret sau Rădăuți țin să vină la Complex Rediu pentru evenimentele speciale din viața lor, deoarece aici tratăm oamenii cu mare respect și ne străduim ca mâncarea să iasă de foarte bună calitate, prețurile sunt mici iar serviciile peste media zonală. Nivelul înalt al calității este dat și de cei doi mari Chef-i Nico Lontras și Ioan (Johnny) Șușală, care schimbă meniurile de la sezon la sezon și vor să facă la Rediu training school pentru tinerii bucătari care doresc să învețe tainele bucătăriei de restaurant.


Chef Nico Lontras este unul dintre cei mai buni bucătari români. Nu o spunem doar noi, ci majoritatea covârşitoare a colegilor săi de breaslă. S-a întors în România în toamna lui 2013, după o îndelungată perioadă de experimentare în Germania, Irlanda, Estonia și Norvegia.

În 2003, deja știa bine limba engleză, a participat la un concurs de bucătari și a luat medalia de aur și bucătarul anului. Apoi a reprezentat Irlanda la o competiție între țări: Anglia, Irlanda de Nord și Scoția unde a câștigat medalia de aur pentru cea mai bună farfurie cu carne de miel.

Nico a câștigat reputația unui alchimist: transformă aurul în aur contemporan, adică reţete tradiţionale în fine-dinning. Totodată, este printre puținii bucătari români care încearcă și reușește să reinterpreteze bucătăria românească.

„Vreau să cred că bucătarul din ziua de astăzi a ajuns să înţeleagă balanţa din farfurie, , gusturile care se potrivesc. Astăzi suntem la un nivel în care avem 4 sau 5 elemente pe farfurie. Eu mi-aş dori să ajungem la nivelul în care o să avem 8-9 ingrediente sau 8-9 elemente pe farfurie, care au texturi diferite, culori diferite, dar toate să se potrivească, să se înţeleagă”, spune Chef Nico despre gastronomia actuală, în http://www.horecaschool.ro/traineri/executiv-chef-nico-lontras.




















Se spune că fiecare mireasă își dorește o nuntă ca în basme.
Noi, Rediu Hotel & Restaurant facem basmele să devină realitate și transformăm fiecare nuntă într-o poveste unică, cu multă atenție, implicare și profesionalism.










Events contact : 0755 034 555 / 0754 365 732
Hotel contact : 0231 517 132