Rediu, efect internațional

Primul week-end de noiembrie a transformat Complexul Rediu într-un furnicar internațional. Partener oficial al Federatiei Române de Atletism, Rediu a găzduit evenimentul internațional Campionatul Balcanic de Cros, care a avut loc anul acesta în  minunatul peisaj care înconjoară Complexul Rediu.

Rediu, efect internațional

Parcarea freamată, sportivii ajung unul cate unul sau în grupuri, camerele sunt pline, bagaje peste tot, Recepția hotelului este transformată în veritabil “comandament de razboi”, unde toate detaliile, problemele și situațiile inerente ivite la o asemenea dizlocare internaționala sunt rezolvate cu tact. Evenimentul sportiv ținut la Complex Rediu a umplut toate hotelurile din Botoșani.

Dacă efectul regional este dat de cei care preferă să vină la Rediu din zone ca Iași, Pașcani, Neamț, Suceava, Siret sau Rădăuți pentru evenimentele speciale din viața lor, pentru ca prețurile sunt mici iar serviciile peste media zonală, organizarea, acomodarea, servirea unui astfel de eveniment depășește toate barierele Ho.Re.Ca, aspect confirmat și de Locul I obținut în Top Firme, distincție acordată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din Botoșani pentru activitatea intensă pe care Rediu o are.