Pregăteşte-ţi maşina pentru sezonul rece!

Pregăteşte-ţi maşina pentru sezonul rece!
Dacă ţii la mașina ta și iți dorești să-i păstrezi valoarea pe măsura trecerii timpului,  acordă-i puțină atenție și asigură-te că are tot ce îi trebuie că să înfrunte intemperiile.

La apropierea cu paşi repezi a sezonului rece, ne pregătim autovehiculele mai întâi cu cauciucuri de iarnă, verificăm concentraţia antigelului pentru a nu fi surprinşi de temperaturile scăzute iar mulţi dintre noi se gândesc cu reţinere la impactul pe care-l va avea trecerea iernii asupra asupra aspectului masinii.
Ne vin în faţa ochilor imaginile iernilor cu nisip şi sare pe şosele, antiderapant şi mâzgă din belşug şi cu toţii cunoaştem efectele acestor conditii extreme.

Din fericire exista o solutie care poate atenua din efecte, este vorba de protecţiile ceramice auto. Ele se află într-o zona în care esteticul devine util. Indiscutabil, o maşină pe care s-a aplicat o astfel de protecţie va arăta fantastic... culoare profundă şi un aspect lucios de parcă abia ai scos maşină din showroom. Dincolo de aceste aspecte se află partea cu adevărat utilă, adică protejarea suprafeţelor. Pelicula depusă pe suprafaţă maşinii va acţiona că un scut împotriva mizeriei şi a impurităţilor. Efectul hidrofob pronunţat face că orice lichid să adere foarte puţin sau chiar deloc. Maşina se va murdari mai greu, iar atunci când va fi nevoie să fie spălată, procesul va fi extrem de facil. Pentru a reduce şi mai mult riscul de zgâriere, se poate opta pentru spalarea manuala prin metoda celor doua galeti si uscarea cu jet de aer.


Acoperirea ceramică este de fapt o protecţie a vopselei, a extreriorului maşinii împotriva factorilor externi dăunători. Moleculele protecţiei au în componentă siliciu, azot şi hidrogen, dar şi compuşi organici cum este carbonul.

Stratul hidrofob atât de rezistent dar şi flexibil este dat de componenta termoplastică, iar protecţia poate deveni o adevărată armură la aplicarea mai multor straturi transparente şi strălucitoare, ferind astfel lacul vopselei de intemperii sau lovituri superficiale dar şi de substanţe chimice dăunătoare folosite în spălătoriile auto în neştire.

Pe lângă factorul protecţie, acoperirea ceramică readuce vopselei intensitatea culorii şi luciul, transformându-ţi maşina în acea maşină pe care ai remarcat-o  în zile ploioase, care pare atât de curată încât crezi că tocmai a ieşit din garaj sau spălătorie.  Daca prin ceea ce ti-am prezentat am reusit sa iti trezim interesul, e momentul sa iti spunem ca la Xcars masina ta poate primi astfel de tratamente premium. Am lasat ce e mai bun pentru final,  o sigură aplicare îţi va putea proteja maşina minim un an, iar daca masina e ingrijita corespunzator in acest interval se poate ajunge şi până la doi ani de protectie.
Tu ţi-ai pregătit maşina de sezonul rece?

https://www.facebook.com/XcarsBotosani
http://www.xcars.ro/
Telefon: 0742 622 665
str. Catamarasti Deal F.N. (în incinta Tridex Service) - Botosani



( Material publicitar).