Victorie parţială a angajaţilor Nova Apaserv

Măcar o parte din ce au cerut vor obţine angajaţii Nova Apaserv, aflaţi în negocieri cu conducerea operatorului de apă pentru drepturile pe care le solicită de ani de zile.

Victorie parţială a angajaţilor Nova Apaserv

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

A doua rundă de negocieri dintre conducerea Nova Apaserv şi liderii sindicatelor ce reprezintă angajaţii operatorului de apă, dar mai ales pe cei de la "munca de jos" a dus la un oarecare succes pentru aceştia din urmă.

Potrivit lui Cristian Sadovei, reprezentantul unei părţi a sindicaliştilor, negocierile de luni au dus la un compromis. "În noul contract colectiv de muncă, aflat în faza de negociere, vor fi trecute şi bonurile de masă, în valoare de 10 lei, 20, 22, 23 de bonuri. Cât despre bani (cu referire la majorarea salarială de 300 de lei, n.r.), vom vedea în continuare", explică liderul sindical.

Negocierile au început de două săptămâni, după ce muncitorii au anunţat că vor întrerupe activitatea în apropierea sărbătorilor pascale în cazul în care conducerea- interimară, deocamdată-, nu declanşează negocieri pentru stabilirea unor salarii mărite, în special în zona celor reduse şi câştigate tocmai de angajaţii care se expun cel mai mult- muncitorii de la intervenţii, de la Baza Auto sau din judeţ.

 

Spune-ne opinia ta