Victorie parţială a angajaţilor Nova Apaserv

Măcar o parte din ce au cerut vor obţine angajaţii Nova Apaserv, aflaţi în negocieri cu conducerea operatorului de apă pentru drepturile pe care le solicită de ani de zile.

Victorie parţială a angajaţilor Nova Apaserv

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

A doua rundă de negocieri dintre conducerea Nova Apaserv şi liderii sindicatelor ce reprezintă angajaţii operatorului de apă, dar mai ales pe cei de la "munca de jos" a dus la un oarecare succes pentru aceştia din urmă.

Potrivit lui Cristian Sadovei, reprezentantul unei părţi a sindicaliştilor, negocierile de luni au dus la un compromis. "În noul contract colectiv de muncă, aflat în faza de negociere, vor fi trecute şi bonurile de masă, în valoare de 10 lei, 20, 22, 23 de bonuri. Cât despre bani (cu referire la majorarea salarială de 300 de lei, n.r.), vom vedea în continuare", explică liderul sindical.

Negocierile au început de două săptămâni, după ce muncitorii au anunţat că vor întrerupe activitatea în apropierea sărbătorilor pascale în cazul în care conducerea- interimară, deocamdată-, nu declanşează negocieri pentru stabilirea unor salarii mărite, în special în zona celor reduse şi câştigate tocmai de angajaţii care se expun cel mai mult- muncitorii de la intervenţii, de la Baza Auto sau din judeţ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Proiectul blocului explodat, căutat în arhivele Consiliului Judeţean Suceava

Joi, 21 Septembrie 2017
575

În şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Mihai Platon, şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii Botoşani, a cerut ajutorul autorităţilor judeţene de a lu...

Vicii de construcţie descoperite de expert la blocul în care s-a produs explozia FOTO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
4998

Timp de câteva ore, expertul tehnic atestat, prof. Dorel Plătică, a verificat toţi pereţii şi structurile de rezistenţă din scara blocului în care s-a produs explozia vineri şi a d...

Un cadru didactic botoşănean ia poziţie împotriva interzicerii materialelor auxiliare. "O să-i închidem în puşcărie pe profesori?"

Miercuri, 20 Septembrie 2017
1593

Liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, Liviu Axinte, consideră că Ministerul Educaţiei a greşit flagrant în momentul în care a interzis, pe nepusă masă, folosirea ...