Sens giratoriu definitiv pe Bulevardul George Enescu

Sens giratoriu definitiv pe Bulevardul George Enescu

Decizia autorităţilor de a amenaja un sens giratoriu pe Bulevardul George Enescu, la intersecţia cu strada Bucovina, s-a dovedit a fi una bună, după cum susţin reprezentanţii Primăriei Botosani.

Iniţial, s-a decis ca acest sens giratoriu să fie unul provizoriu, din balize de plastic, dar în cursul acestui an va fi amenajat un sens giratoriu definitiv.

Se vor face demersuri pentru prinderea fondurilor necesare, în bugetul pe anul în curs, pentru realizarea acestei investiţii.

“Sensul giratoriu înfiinţat la intersecţia Bulevardului George Enescu cu strada Bucovina funcţionează foarte bine şi va fi implementat un sens giratoriu definitiv. Vom transmite această decizie colegilor de la transporturi care se ocupă şi cu amenajarea şi reparaţia străzilor pentru a face toate diligenţele în vederea construirii unui sens giratoriu. Îmi doresc să fie făcut anul acesta pentru că toată lumea este de acord că acest sens se impunea iar traficul a fost fluidizat odată cu implementarea lui”, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

Municipalitatea are în plan amenajarea unui sens giratoriu şi în Capătul 1. În Comisia de sistematizare a circulaţiei a fost aprobat un aviz de principiu, urmând a fi făcut un studiu şi o proiectare.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Covoare asfaltice pe mai multe drumuri judeţene. Unde se va interveni!

Luni, 5 Februarie 2018
1445

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a transmis către Consiliul Judeţean o situaţie cu lucrările de întreţinere şi reparaţii ce vor fi făcute anul acesta pe tronsoanele de dr...

Modificări în grupul PNL din Consiliul Judeţean

Luni, 5 Februarie 2018
732

Doi consilieri judeţeni aleşi pe listele PNL, în urma scrutinului din 2016, renunţă la mandatele din Consiliului Judeţean, locul acestora urmând a fi luat de supleanţi.Unul dintr...

Consilier local, nemulţumit de funcţionarea iluminatului public din Botoşani: "Suntem defazaţi"

Duminică, 4 Februarie 2018
498

Iluminatul public în municipiul Botoşani este o problemă readusă frecvent în discuţie în cadrul sedinţelor de Consiliu Local.  Aşa s-a întâmplat şi la ultima ...