Solicitare pentru mutarea camioanelor tip "Școală" din zona ACR

Solicitare pentru mutarea camioanelor tip "Școală" din zona ACR

Federația Operatorilor Români de Transport, Filiala Botoșani, a înaintat municipalității o adresă prin care solicită ca autobuzele și camioanele "Școală" să nu mai plece din fața Poligonului ACR, atunci când are loc examinarea elevilor.

Zona este una extrem de aglomerată din cauza autoturismelor scoase la vânzare și care sunt parcate mereu acolo, problemă care până acum nu și-a găsit o rezolvare, în ciuda sutelor de amenzi date de Poliția Locală.

Reprezentanții Federației au cerut ca mașinile de mare tonaj tip "Școală" să plece și să sosească pe vecha șosea de centură din imediata apropiere a Poligonului ACR.

"Dumnealor vor să plece cu camioanele tip "Școală" și cu autobuzele tip "Școală" de pe vechea șosea de centură atunci când sunt examinați elevii și să sosească tot acolo pentru că locul din fața Poligonului ACR este ocupat de foarte multe mașini și nu au cum să își desfășoare activitatea. Mie mi se pare un lucru foarte bun pentru că s-ar descongestiona foarte mult traficul. Știu că în  perioadă imediat următoare urmează să intre în vigoare și regulamentul elaborat de colegul meu Cosmin Andrei, dar chiar dacă intră acest regulament în vigoare solicitarea celor de la FORT este binevenită pentru că se va elibera foarte mult zona. Ar fi bine ca camioanele și autocarele să plece de pe vechea variantă. Ei acum pleacă din față de la ACR, și vor să plece de pe șoseaua de centură veche de la Pacea. Am supus deja solicitarea atenției Comisiei de sistematizare a traficului", a declarat viceprimarul Marian Murariu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
639

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
86

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
115

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...