Figurine 3D în Parcul Mihai Eminescu, la iarnă. Când se aprinde iluminatul festiv!

Figurine 3D în Parcul Mihai Eminescu, la iarnă. Când se aprinde iluminatul festiv!

Ornamentele luminoase care vor înfrumuseța municipiul Botoșani la iarnă au început deja să fie montate pe străzi. Potrivit viceprimarului Cosmin Andrei, anul acesta iluminatul festiv va fi în aceleași zone ca și anul trecut, dar pe viitor se are în vedere extinderea acestuia, existând de altfel și solicitări în Consiliul Local în acest sens. 

Municipalitatea va achiziționa iarna aceasta ornamentele luminoase care vor fi montate pe Bulevardul Mihai Eminescu, care până acum erau închiriate.

De asemenea, în Parcul Mihai Eminescu vor fi închiriate două ornamente 3D cu personajele de desene animate Minnie și Mickey Mouse.

"Anul acesta păstrăm același buget. Poate anul viitor, dacă facem această achiziție și nu vom mai închiria, putem face o extindere a zonelor cu ornamente. Suma era de aproximativ 100.000 de lei pentru Bulevardul Mihai Eminescu", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Iluminatul festiv va fi deschis, anul acesta, mai devreme. Dacă până acum se obișnuia să se dea drumul la instalații în ajunul Sf. Nicoale, iarna aceasta va fi aprins pe 30 noiembrie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

De la 1 august, începe imunizarea tinerilor cu vârste între 12 şi 17 ani cu vaccinul Spikevax

astăzi, 11:49
153

De pe 1 august platforma de programare pentru imunizarea împotriva COVID-19 va permite înscrierea la vaccinare a tinerilor cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani, cu serul prod...

Judecătoria Botoşani a admis eliberarea fostului primar al Iaşiului Gheorghe Nichita; decizia nu este definitivă

astăzi, 10:37
151

Magistraţii Judecătoriei Botoşani au admis, vineri, punerea în libertate a fostului primar al municipiului Iaşi Gheorghe Nichita, care execută o condamnare de cinci ani de închisoare,...

Comunicat ALDE Botoșani: Furtună de incompetență peste sectorul feroviar, protejată de Ministerul Transporturilor

astăzi, 08:29
98

Furtunile din ultimele zile, care au afectat rețeaua feroviară, au generat pagube mult mai mici decât furtuna de incompetență care a pus la pământ transportul feroviar în ultima...