Semnal de alarmă tras de un consilier judeţean: La Nova Apaserv mocneşte un conflict de muncă!

Semnal de alarmă tras de un consilier judeţean: La Nova Apaserv mocneşte un conflict de muncă!

Nemulţumirea angajaţilor de la societatea Nova Apaserv este tot mai mare, iar un conflict de muncă poate oricând să fie declanşat din cauza diferenţelor salariale uriaşe existente în cadrul unităţii.

Semnalul de alarmă a fost tras în şedinţa ordinară de Consiliu Judeţean de joi de consilierul social-democrat Gheorghe Vâzdoagă. În repetate rânduri, angajaţii de la Nova Apaserv au reclamat salariile uriaşe ale directorilor.

Pe ordinea de zi a şedinţei a fost un proiect de hotărâre care a vizat acordarea unui mandat reprezentantului Consiliului Judeţean în Adunarea Generală a Acţionarilor de la Nova Apaserv în vederea aprobării indemnizaţiei fixe şi a cotei variabile pentru membrii Consiliului de Administraţie.

“Sper că cei din Consiliul de Administraţie vor analiza cu multă responsabilitate retribuţia şi cota variabilă la administratorii executivi pentru că la Nova Apaserv este o problemă mare privind diferenţa extraordinar de mare dintre salariul conducerii şi salariile angajaţilor. Din informaţiile pe care le avem mocneşte un conflict de muncă şi tind să cred că oamenii, sindicatul, au dreptate pentru că atunci când tu ai o asemenea retribuţie parcă cel care câştigă 1.500 sau 2.000 de lei pe lună nu te mai interesează cu ce îşi plăteşte ratele, cu ce îşi creşte copiii”, a precizat Gheorghe Vâzdoagă. 

 

Spune-ne opinia ta