Schimbare în Consiliul Județean Botoșani

Schimbare în Consiliul Județean Botoșani

Componența Consiliului Județean se va schimba, din nou, după ce unul dintre aleșii județeni a renunțat la mandat. Este vorba de Cristian Achiței, care a obținut un mandat de parlamentar.

Locul acestuia în Consiliul Județean va fi luat de Daniela Aramă, supleant pe lista de candidați a Partidului Național Liberal.

Noul consilier județean, ce va fi validat în ședința de săptămâna viitoare, va face parte și din Comisia pentru activități economice, buget, finanțe, administrarea domeniului public și pirvat al județului, servicii publice și agricultură.

Daniela Aramă este de profesie economist. Ea s-a înscris inițial și în cursa pentru alegerile parlamentare, dar ulterior s-a retras.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Indicatori aprobaţi pentru modernizarea mai multor drumuri judeţene

Vineri, 20 Octombrie 2017
377

Aleşii judeţeni au aprobat, vineri, indicatorii tehnico-economici şi totodată finanţarea din bugetul judeţului a cheltuielilor care nu se finanţează de la bugetul de stat prin Programul Naţio...

Consilierii judeţeni au aprobat plata corecţiei financiare uriaşe aplicată proiectului de la Mavromati. De ce s-a dat corecţia!

Vineri, 20 Octombrie 2017
433

Este vorba de o sumă de 10,024 milioane de lei, reprezentând de fapt 25% din valoarea contractului de execuţie. Consiliul Judeţean a ajuns în situaţia de a achita această corecţie fi...

Preşedintele Consiliului Judeţean: “Sperăm să nu avem probleme în continuare cu apa”

Vineri, 20 Octombrie 2017
860

Pentru alimentarea consumatorilor, la Bucecea lucrează deja şase motopompe, deşi iniţial cei de la Administraţia Bazinală de Apă Siret au venit cu două pompe care nu au făcut faţă, acesta f...