Restricții de viteză pe o stradă din municipiul Botoșani!

Restricții de viteză pe o stradă din municipiul Botoșani!

Comisia de sistematizare a circulației a decis, vineri, limitarea vitezei pe o stradă din municipiul Botoșani, care face parte din șoseaua de centură.

Restricția se aplică doar mașinilor de mare tonaj, iar decizia de limitare a vitezei a fost luată în urma unei solicitări a mai multor cetățeni care locuiesc pe această stradă și care s-au plâns că imobilele le sunt afectate de trepidațiile produse de aceste mașini care circulă cu viteză.

"Vor fi restricții de viteză pentru camioane pe strada Împărat Traian. Au cerut riveranii pentru că le sunt afectate imobilele de traficul greu și de infrastrucra rutieră unde foarte multe cămine care produc zgomot, camioanele de greutate excesivă produc trepidații în stradă care se transmit imobilelor adiacente care sunt afectate și am luat decizia micșorării vitezei pentru traficul greu această stradă. Viteza a fost limitată la 30 km/h", a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

Astfel de restricții privind viteza sunt și pe străzile Petru Rareș și Ocolitor Pacea. Dacă se respectă sau nu, doar Poliția Rutieră poate verifica cu aparatele radar. 

 

 

Spune-ne opinia ta