Reclamații privind comportamentul unor cadre medicale de la Spitalul Mavromati, ajunse pe masa șefului județului

Nemulțumiți de comportamentul unor cadre medicale de la Spitalul Județean Mavromati, mai mulți botoșăneni au făcut reclamații pe care le-au depus la cabinetul președintelui Consiliului Județean. 

Reclamații privind comportamentul unor cadre medicale de la Spitalul Mavromati, ajunse pe masa șefului județului

Costică Macaleți a spus că lunar cel puțin 10-15 sesizări de acest gen ajung pe masa sa, inclusiv reclamații depuse de angajați, nemulțumiți de unele decizii luate de șefi. 

Președintele Consiliului Județean susține că personalul nu trebuie să uite că este plătit din banii statului, iar comportamentul trebuie să fie unul adecvat.

"Ajung destul de multe sesizări și la mine. Oamenii reclamă comportamentul, limbajul anumitor angajați, în unele locuri că este delăsare, mizerie. Am avut cel puțin două întâlniri cu managerul, domnul Corneliu Mihai, căruia i-am transmis toate aceste lucruri. Poate nu este cel mai corect, dar i-am spus că are o leafă de 100 și ceva de milioane și responsabilitățile sunt pe măsură, deci să își facă treaba. Și cadrele medicale și personalul trebuie să înțeleagă că sunt plătiți din banii statului și trebuie să se comporte ca atare. Lunar sunt 10-15 reclamații, inclusiv de la angajați care reclamă că sunt mutați dintr-o parte în alta, au diverse nemulțumiri", a spus Costică Macaleți.

În urmă cu câteva zile, o botoșăneancă care a ajuns cu mama sa la Spitalul Mavromati a reclamat modul în care s-a purtat un medic de pe una dintre secții, despre care a spus că a fost deranjat pentru că a fost trezit din somn.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primarul Cătălin Flutur: "Este nedrept să nu avem bani pentru funcţionarea oraşului"

Joi, 14 Decembrie 2017
658

Flutur s-a alăturat demersului Asociaţiilor Municipiilor din România, care au atras atenţia printr-un memoriu asupra impactului devastator pe care îl va aduce această reducere asupra b...

Ample acţiuni anunţate de poliţiştii botoşăneni în tot judeţul!

Joi, 14 Decembrie 2017
729

De asemenea, vor fi organizate acţiuni pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor cu violenţă, a evaziunii fiscale şi a altor fapte care aduc prejudicii patrimoniului public şi privat, prec...

Se pregăteşte SCUMPIREA gigacaloriei plătită de populaţie către Modern Calor! Care este propunerea!

Joi, 14 Decembrie 2017
454

Pe lângă faptul că se va acorda subvenţie doar pentru persoanele vulnerabile care sunt racordate la sistemul centralizat, se pregăteşte majorarea preţului gigacaloriei plătit de populaţie pen...