Reclamații privind comportamentul unor cadre medicale de la Spitalul Mavromati, ajunse pe masa șefului județului

Nemulțumiți de comportamentul unor cadre medicale de la Spitalul Județean Mavromati, mai mulți botoșăneni au făcut reclamații pe care le-au depus la cabinetul președintelui Consiliului Județean. 

Reclamații privind comportamentul unor cadre medicale de la Spitalul Mavromati, ajunse pe masa șefului județului

Costică Macaleți a spus că lunar cel puțin 10-15 sesizări de acest gen ajung pe masa sa, inclusiv reclamații depuse de angajați, nemulțumiți de unele decizii luate de șefi. 

Președintele Consiliului Județean susține că personalul nu trebuie să uite că este plătit din banii statului, iar comportamentul trebuie să fie unul adecvat.

"Ajung destul de multe sesizări și la mine. Oamenii reclamă comportamentul, limbajul anumitor angajați, în unele locuri că este delăsare, mizerie. Am avut cel puțin două întâlniri cu managerul, domnul Corneliu Mihai, căruia i-am transmis toate aceste lucruri. Poate nu este cel mai corect, dar i-am spus că are o leafă de 100 și ceva de milioane și responsabilitățile sunt pe măsură, deci să își facă treaba. Și cadrele medicale și personalul trebuie să înțeleagă că sunt plătiți din banii statului și trebuie să se comporte ca atare. Lunar sunt 10-15 reclamații, inclusiv de la angajați care reclamă că sunt mutați dintr-o parte în alta, au diverse nemulțumiri", a spus Costică Macaleți.

În urmă cu câteva zile, o botoșăneancă care a ajuns cu mama sa la Spitalul Mavromati a reclamat modul în care s-a purtat un medic de pe una dintre secții, despre care a spus că a fost deranjat pentru că a fost trezit din somn.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Protest al polițiștilor și angajaților Ambulanței în fața Prefecturii - FOTO

astăzi, 15:55
317

Aproximativ 20 de sindicaliști de la Blocul Național Sindical, Filiala Județeană Botoșani, angajați ai Inspectoratului de Poliție Județean, ai Serviciului Județean de Ambulanță, Jandarmerie...

Sinistrații din blocul de pe Primăverii vor putea reveni în locuințe după verificarea utilităților

astăzi, 14:26
333

Sinistrații din blocul de pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, afectați de explozia de la jumătatea lunii septembrie, se vor putea întoarce în locuințe doar după ce se va ...

Consilieri noi în echipa prefectului judeţului

astăzi, 13:59
636

Cancelaria prefectului judeţului Botoşani are, de săptămâna aceasta, doi noi consilieri. Unul dintre aceştia se va ocupa de relaţiile cu presa, fiind vorba de fosta jurnalistă Mădălina ...