Povestea se repetă: un singur dosar înscris în selecţia pentru funcţia de manager al Nova Apaserv!

Reluarea procedurii de selecţie a candidaţilor pentru funcţia de manager general al Nova Apaserv nu aduce mari surprize. Dacă la prima selecţie a fost depus un singur dosar de candidatură, la a doua selecţie situaţia este la fel.

Povestea se repetă: un singur dosar înscris în selecţia pentru funcţia de manager al Nova Apaserv!

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Cu o diferenţă: titularul dosarului. La prima etapă, Paul Pavăl, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, actual expert în cadrul ANRSC- Filiala Botoşani, a fost cel care şi-a exprimat intenţia de a intra în concurs.

Acum, tot un singur candidat a respectat termenul legal de înscriere a dosarului de candidatură, termenul expirând joi la ora 15.

"Tocmai am încheiat procesul verbal la expirarea termenului, însă nu vă pot furniza numele candidatului pentru că plicurile sunt anonimizate. Următoarea etapă este analizarea dosarului de către expertul independent", spune Dan Deleanu, preşedintele Consiliului de Administraţie al Nova Apaserv.

Titularul singurului dosar depus este Albert Petru Tănase, managerul interimar al Nova Apaserv. "Aşa cum am anunţat, mi-am depus dosarul de candidatură, chiar de zilele trecute", spune Albert Petru Tănase.

După prima rundă de selecţie, în care candidatura lui Paul Pavăl a fost respinsă pe motiv că nu ar fi dovedit experienţă managerială în administrarea unei entităţi economice care să fie pe profit, Albert Tănase a preluat funcţia de manager interimar al Nova Apaserv, odată cu expirarea mandatului predecesorului său, Ady Petruşcă, revenit în funcţia de director adjunct operaţional.

La scurt timp, Albert Tănase a anunţat că este decis să se înscrie în cursa pentru funcţia de manager/ director general al societăţii, dar şi că parcurge paşii în vederea accederii în Consiliul de Administraţie al Nova Apaserv pentru încă un mandat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Moartea unei mame, "salvarea" unui copilaş ajuns în sistemul de protecţie

Miercuri, 4 Octombrie 2017
1792

Pe 10 septembrie, o femeie din Agafton, comuna Curteşti, făcea o descoperire şocantă: vecina ei, de 36 de ani, murise în casă, în timp ce fetiţa ei, de 3 ani, se juca prin curtea ei....

Medicii botoşăneni şi-au ales reprezentanţii în Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor

Marţi, 3 Octombrie 2017
1919

La zece zile de la primul tur al alegerilor pentru componenţa Comisiei de Disciplină, duminică şi luni medicii din judeţ au fost aşteptaţi la Botoşani, la sediul Colegiului Medicilor, pentru a...

Medici greu de angajat la Ambulanţă şi SMURD. Raed Arafat, la Botoşani: "De doi ani încercăm să modificăm o hotărâre de guvern"

Luni, 2 Octombrie 2017
1145

În condiţiile în care la Iaşi este o "pepinieră" de viitori medici de urgenţă, Raed Arafat a cerut conducerii Consiliului Judeţean să ajusteze în aşa manieră organigrama Spitalului Judeţe...