Angajata de la Permise, care a refuzat mita: "Unii oameni care vin la ghișeu izbesc cu pumnul în masă, ori sunt ironici"

1.300 de lei. Atât este salariul pe care îl încasează lunar angajata Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Botoșani care a fost premiată, joi, de prefect. 

Angajata de la Permise, care a refuzat mita: "Unii oameni care vin la ghișeu izbesc cu pumnul în masă, ori sunt ironici"

 Carmen Gabriela Magdalena  Foto: Stiri.botosani.ro

Chiar dacă leafa nu este una foarte mare, iar 200 de euro nu strică nimănui în buzunar, Carmen Gabriela Magdalena nu a ezistat nicio clipă atunci când i s-a oferit mită, anunțând organele competente.

Angajata de la Permise i-a mulțumit prefectului Dan Nechifor pentru placheta care i-a fost înmânată și a precizat că și colegii săi ar trebui premiaţi, pentru că dau dovadă de respect şi interes în faţa cetăţenilor care apelează la serviciile instituţiei.

"Din 2006 lucrez în cadrul Seviciului, nu sunt funcționar public, sunt personal contractual. Este destul de greu să lucrezi cu publicul. Ori izbesc cu pumnul în masă, ori sunt ironici cu cei de la ghișeu, ori încearcă să dea mită fără să știe că și lui își face un rău, dar și nouă, cei care suntem la ghișeu. În momentul în care te întreabă procurorul dacă vrei protecție abia atunci realizezi că ai fost într-un pericol. Te sperii în momentul în care întrebi dacă îi dădeam dosarul înapoi ce se întâmpla, păi luai de la 3 luni la un an cu suspendare pentru omisia raportării infracțiunii. Trebuie să îți faci treaba. Toți avem foarte mult de lucru. Este mult și e stres și mă bucur din suflet și este prima dată când suntem recompensați. O voi arăta și colegilor această recompensă și cred că toți o merităm, că sunt lucruri de care oamenii au nevoie și mulți nu înțeleg că sunt anumite limite, nu poți face mai mult fizic, chiar dacă stăm peste program sau venim sâmbăta și duminica să lucrăm", a spus Carmen Gabriela Magdalena.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Indicatori aprobaţi pentru modernizarea mai multor drumuri judeţene

Vineri, 20 Octombrie 2017
376

Aleşii judeţeni au aprobat, vineri, indicatorii tehnico-economici şi totodată finanţarea din bugetul judeţului a cheltuielilor care nu se finanţează de la bugetul de stat prin Programul Naţio...

Consilierii judeţeni au aprobat plata corecţiei financiare uriaşe aplicată proiectului de la Mavromati. De ce s-a dat corecţia!

Vineri, 20 Octombrie 2017
432

Este vorba de o sumă de 10,024 milioane de lei, reprezentând de fapt 25% din valoarea contractului de execuţie. Consiliul Judeţean a ajuns în situaţia de a achita această corecţie fi...

Preşedintele Consiliului Judeţean: “Sperăm să nu avem probleme în continuare cu apa”

Vineri, 20 Octombrie 2017
859

Pentru alimentarea consumatorilor, la Bucecea lucrează deja şase motopompe, deşi iniţial cei de la Administraţia Bazinală de Apă Siret au venit cu două pompe care nu au făcut faţă, acesta f...