Angajata de la Permise, care a refuzat mita: "Unii oameni care vin la ghișeu izbesc cu pumnul în masă, ori sunt ironici"

1.300 de lei. Atât este salariul pe care îl încasează lunar angajata Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Botoșani care a fost premiată, joi, de prefect. 

Angajata de la Permise, care a refuzat mita: "Unii oameni care vin la ghișeu izbesc cu pumnul în masă, ori sunt ironici"

 Carmen Gabriela Magdalena  Foto: Stiri.botosani.ro

Chiar dacă leafa nu este una foarte mare, iar 200 de euro nu strică nimănui în buzunar, Carmen Gabriela Magdalena nu a ezistat nicio clipă atunci când i s-a oferit mită, anunțând organele competente.

Angajata de la Permise i-a mulțumit prefectului Dan Nechifor pentru placheta care i-a fost înmânată și a precizat că și colegii săi ar trebui premiaţi, pentru că dau dovadă de respect şi interes în faţa cetăţenilor care apelează la serviciile instituţiei.

"Din 2006 lucrez în cadrul Seviciului, nu sunt funcționar public, sunt personal contractual. Este destul de greu să lucrezi cu publicul. Ori izbesc cu pumnul în masă, ori sunt ironici cu cei de la ghișeu, ori încearcă să dea mită fără să știe că și lui își face un rău, dar și nouă, cei care suntem la ghișeu. În momentul în care te întreabă procurorul dacă vrei protecție abia atunci realizezi că ai fost într-un pericol. Te sperii în momentul în care întrebi dacă îi dădeam dosarul înapoi ce se întâmpla, păi luai de la 3 luni la un an cu suspendare pentru omisia raportării infracțiunii. Trebuie să îți faci treaba. Toți avem foarte mult de lucru. Este mult și e stres și mă bucur din suflet și este prima dată când suntem recompensați. O voi arăta și colegilor această recompensă și cred că toți o merităm, că sunt lucruri de care oamenii au nevoie și mulți nu înțeleg că sunt anumite limite, nu poți face mai mult fizic, chiar dacă stăm peste program sau venim sâmbăta și duminica să lucrăm", a spus Carmen Gabriela Magdalena.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primarul Cătălin Flutur: "Este nedrept să nu avem bani pentru funcţionarea oraşului"

Joi, 14 Decembrie 2017
658

Flutur s-a alăturat demersului Asociaţiilor Municipiilor din România, care au atras atenţia printr-un memoriu asupra impactului devastator pe care îl va aduce această reducere asupra b...

Ample acţiuni anunţate de poliţiştii botoşăneni în tot judeţul!

Joi, 14 Decembrie 2017
730

De asemenea, vor fi organizate acţiuni pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor cu violenţă, a evaziunii fiscale şi a altor fapte care aduc prejudicii patrimoniului public şi privat, prec...

Se pregăteşte SCUMPIREA gigacaloriei plătită de populaţie către Modern Calor! Care este propunerea!

Joi, 14 Decembrie 2017
455

Pe lângă faptul că se va acorda subvenţie doar pentru persoanele vulnerabile care sunt racordate la sistemul centralizat, se pregăteşte majorarea preţului gigacaloriei plătit de populaţie pen...