Măsuri cerute pentru fluidizarea traficului din zona Poligonului ACR

Măsuri cerute pentru fluidizarea traficului din zona Poligonului ACR

   Foto: Facebook Radar Botosani Oficial

Mașinile parcate pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, în zona Poligonului ACR, care îngreunează mult activitatea școlilor de șoferi, în zilele de examinare, este o problemă care a fost readusă în discuție în cadrul ședinței de Consiliu Local de miercuri. 

Deși oprirea în zonă este intersiză, cei care au mașini scoase la vânzare obișnuiesc să le lase pe marginea străzii, amenzile aplicate până acum de Poliția Locală dovedindu-se a fi inutile. 

"In fata Poligonului ACR stim cu totii ca toate masinile de scoala in zilele de examen se aduna, exista un semn de oprire interzisa dar spre suprinderea mea intotdeauna sunt masini parcate acolo, nu stiu daca s-a luat atitudine, daca se iau masuri impotriva celor care parcheaza. In acea zona este si targul de masini si le lasa cu un anumit scop. Ar trebui sa venim in sprijinul scolilor de soferi, sa le creem cadrul corect in care sa isi parcheze masinile acolo deoarce in zilele de examen masinile stau parcate in dublu fir impiedicand circulatia rutiera", a spus consilierul local Iulian Blaga.

Situatia din zona Poligonului ACR se va reglementa in momentul in care va intra in vigoare noul regulament privind ridicarea si blocarea autoturismelor parcate neregulamentar. Regulamentul a fost deja aprobat de consilierii locali, dar nu s-a stabili data efectiva de la care va deveni aplicabil, de aceasta activitate urmand a se ocupa societatea Eltrans. 

 

Spune-ne opinia ta