Licitaţia pentru deszăpezirea drumurilor judeţene va avea loc în octombrie

29 de milioane de lei este valoarea estimativă a contractului cu care Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a scos la licitaţie serviciul de deszăpezire.

Licitaţia pentru deszăpezirea drumurilor judeţene va avea loc în octombrie

Mai exact, suma este de 29.291.400 de lei fătă TVA, iar licitaţia, care se va finaliza pe 4 octombrie, vizează încheierea unui contract multianual, pe durata a patru ierni, care va viza deszăpezirea precum şi alimentarea cu material antiderapant a celor patru baze ale DJDP: Botoşani, Săveni, Dorohoi şi Truşeşti.

Altfel spus, în cadrul acestui contract multianual se va renunţa la bazele din Suliţa şi Truşeşti, apărute în lista cu priorităţi pe timpul mandatului lui Florin Ţurcanu la conducerea Consiliului Judeţean. Ultimul contract pentru deszăpezire, încheiat în toamna lui 2013, a avut ca termen limită primăvara anului 2017, ulterior reprezentanţii DJDP pregătind licitaţia pentru următorul contract.

Până acum, deszăpezirea a fost asigurată de o asociere formată din patru firme: Transporturi Auto şi Tehnic Asist, Cornell's Floor şi Ana Arhitectură şi Construcţii, ultima închiriind utilajele cu care a intervenit la deszăpezire. Sezonul rece, potrivit normativelor, începe la 15 noiembrie şi se încheie la 15 martie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Flavius Stoican, după eliminarea din Cupa României: Am jucat pe un teren execrabil, o orezărie

Marţi, 13 Martie 2018
602

Flavius Stoican a caracterizat terenul de pe Stadionul Municipal din Botoşani ca fiind o orezărie şi a ţinut să precizeze că la Iaşi nu s-ar fi întâmplat acelaşi lucru pentru că c...