Județul Botoșani are un nou prefect! "Sper să nu dezamăgesc botoșănenii"

Schimbarea la conducerea Instituției Prefectului Botoșani s-a produs joi, printr-o Hotărâre adoptată de Guvern.

 

Județul Botoșani are un nou prefect! "Sper să nu dezamăgesc botoșănenii"

Detașarea lui Dan Nechifor pe funcția de reprezentant al Guvernului în teritoriu a încetat, în locul acestuia fiind numit Dan Șlincu, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani.

Șlincu a fost numit pe funcția de prefect tot prin detașare, fiind singura persoană propusă de PSD Botoșani care îndeplinește la ora actuală toate condițiile pentru a ocupa o astfel de poziție, dintre numele vehiculate în ultimele luni.

Hotărârea de Guvern urmează a fi publicată în Monitorul Oficial al României.

"Este o onoare pentru mine numirea în funcţia de prefect al judeţului Botoşani, este o provocare şi un moment important pentru cariera mea mea profesională. Îmi doresc şi sper să fie o reuşită. Ce îmi doresc cel mai mult este să nu dezamăgesc botoşănenii şi voi face ceea ce am făcut şi la Protecţia Copilului- echipă cu specialiştii", a declarat Dan Şlincu pentru Ştiri.Botoşani.Ro

Dan Nechifor a fost numit pe funcția de prefect, anul trecut, de Guvernul tehnocrat, acesta fiind anterior director adjunct al Direcției Regionale a Finanțelor Publice Iași, post pe care se va întoarce după plecarea de la Prefectură. Cel mai probabil, schimbare prefectului va duce și la schimbări în ceea ce privește componența Cancelariei.

Deocamdată, Guvernul îl menține în funcție pe subprefectul județului Botoșani, Daniela Beclea.

Despre potenţiala numire a lui Dan Şlincu în funcţia de prefect, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:
 

SURSE: Cine ar putea fi noul prefect al județului Botoșani!

 

Spune-ne opinia ta