Încă un consilier cooptat în echipa noului prefect de Botoșani

Încă un consilier cooptat în echipa noului prefect de Botoșani

La o zi de la învestirea pe funcție, noul prefect al județului Botoșani, Dan Șlincu, și-a completat echipa de consilieri cu care va lucra.

Pe lângă directorul de Cancelarie, Alexandra Huțu, care până acum a fost șefa de cabinet a senatorului Doina Federovici, pe partea de comunicare a fost angajată Roxana Babii, fost jurnalist.

La Cancelaria Prefectului mai este un post de consilier, care asigură activitatea de secretariat, și pe care îl ocupă temporar un funcționar din cadrul instituției. 

"Doamna Alexandra Huțu este director de Cancelarie, dumneai ca și pregătire are licență în administrație publică și drept și master în administrație publică, iar doamna Roxana Babii este consilier pe partea de comunicare. Pentru cel de-al doilea post de consilier am solicitat să fie modificat din post cu studii medii pe post cu studii superioare și așteptăm avizele necesare de la structurile care ne coordonează", a precizat prefectul Dan Șlincu.

Contractele consilierilor prefectului sunt pe perioadă determinată. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Concurență mare pentru postul scos la concurs la Serviciul Pașapoarte

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
341

Postul de subofițer scos la concurs în cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Botoșani este râvnit de un număr mare de persoane.Po...

Autorităţile botoşănene, în alertă din cauza Codului Galben de vreme rea! Drumarii, pregătiţi să intervină!

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
581

Prefectul judeţului, Dan Şlincu, le-a cerut şefilor instituţiilor ce fac parte din CJSU să fie disponibili în orice moment şi pregătiţi să intervină dacă situaţia o va impune....

Monumente istorice dispărute de zeci de ani, existente încă pe hârtie. "Din motive pur administrative sau de indolenţă a unor funcţionari..."

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
271

Mai multe obiective din judeţul Botoşani, care au fost încadrate în categoria monumentelor istorice, dar care sunt dispărute fizic de zeci de ani, figurează în continuare pe list...