Distracția pensionarilor din Botoșani, imputată de Curtea de Conturi!

Primăria municipiului Botoșani a fost scoasă datoare de Curtea de Conturi pentru Revelionul pensionarilor organizat în anul 2015, iar acum banii vor trebui recuperați de la cei care s-au ocupat la acea vreme de eveniment.

 

Distracția pensionarilor din Botoșani, imputată de Curtea de Conturi!

Primarul Cătălin Flutur a avut, joi, o ședință cu toți șefii din Primărie, unul dintre subiectele discutate fiind cel privitor la sumele imputate de inspectorii Curții de Conturi pentru Revelionul pensionarilor.

Suma s-ar ridica la aproximativ 100.000 de lei. Deocamdată nu se știe de unde vor fi recuperați acești bani. 

"Am discutat cu colegii mei pentru că una din măsurile neîndeplinite în urma raportului Curții de Conturi este că nu am imputat sumele de bani de la Revelionul pensionarilor din anii trecuți celor care au aprobat. Este una din măsurile neîndeplinite și văd că este și o stare de iritare undeva pe la Curtea de Conturi. Nu știm de unde vor fi recuperați încă, este o analiză pe care o facem acum. Cei de la Curtea de Conturi ne spun nouă să analizăm, să luăm deciziile și să recuperăm banii. Avem niște termene și le depășim. Compartimentul juridic lucrează la problema aceasta", a declarat primarul Cătălin Flutur.

Cât privește organizarea unui nou Revelion al pensionarilor, la acest început de an, edilul a spus că dacă nu vor fi sponsorizări nu va fi posibil. 

"Noi am trimis la 100 și ceva de firme. Ne-a mai rămas ceva de la sărbători, dar nu ne ajunge. Poate intrăm și cu o negociere cu cei de la Sindicatul Pensionarilor să fie și o co-participare, dar vom vedea. Vom avea o discuție, în mandatele trecute propuneau să vină și ei cu ceva", a specificat Cătălin Flutur. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Sediul unei instituţii, mutat într-un fost centru de plasament

astăzi, 08:28
331

Sediul unei instituţii aflată în subordinea Consiliului Judeţean va fi mutat în clădirea în care a funcţionat Centrul de Plasament “Elena Doamna”, din municipiul Bot...

Primarul Cătălin Flutur ar vrea ca finanțarea instituțiilor de cultură să fie preluată de Ministerul Culturii

Duminică, 22 Octombrie 2017
319

Primarul Cătălin Flutur consideră că Ministerul ar trebui să asigure, cel puțin partea de salarizare, și pentru instituțiile de cultură din orașele mici, nu numai din orașele cu bugete mari...

Indicatori aprobaţi pentru modernizarea mai multor drumuri judeţene

Vineri, 20 Octombrie 2017
686

Aleşii judeţeni au aprobat, vineri, indicatorii tehnico-economici şi totodată finanţarea din bugetul judeţului a cheltuielilor care nu se finanţează de la bugetul de stat prin Programul Naţio...