Distracția pensionarilor din Botoșani, imputată de Curtea de Conturi!

Primăria municipiului Botoșani a fost scoasă datoare de Curtea de Conturi pentru Revelionul pensionarilor organizat în anul 2015, iar acum banii vor trebui recuperați de la cei care s-au ocupat la acea vreme de eveniment.

 

Distracția pensionarilor din Botoșani, imputată de Curtea de Conturi!

Primarul Cătălin Flutur a avut, joi, o ședință cu toți șefii din Primărie, unul dintre subiectele discutate fiind cel privitor la sumele imputate de inspectorii Curții de Conturi pentru Revelionul pensionarilor.

Suma s-ar ridica la aproximativ 100.000 de lei. Deocamdată nu se știe de unde vor fi recuperați acești bani. 

"Am discutat cu colegii mei pentru că una din măsurile neîndeplinite în urma raportului Curții de Conturi este că nu am imputat sumele de bani de la Revelionul pensionarilor din anii trecuți celor care au aprobat. Este una din măsurile neîndeplinite și văd că este și o stare de iritare undeva pe la Curtea de Conturi. Nu știm de unde vor fi recuperați încă, este o analiză pe care o facem acum. Cei de la Curtea de Conturi ne spun nouă să analizăm, să luăm deciziile și să recuperăm banii. Avem niște termene și le depășim. Compartimentul juridic lucrează la problema aceasta", a declarat primarul Cătălin Flutur.

Cât privește organizarea unui nou Revelion al pensionarilor, la acest început de an, edilul a spus că dacă nu vor fi sponsorizări nu va fi posibil. 

"Noi am trimis la 100 și ceva de firme. Ne-a mai rămas ceva de la sărbători, dar nu ne ajunge. Poate intrăm și cu o negociere cu cei de la Sindicatul Pensionarilor să fie și o co-participare, dar vom vedea. Vom avea o discuție, în mandatele trecute propuneau să vină și ei cu ceva", a specificat Cătălin Flutur. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primarul Cătălin Flutur: "Este nedrept să nu avem bani pentru funcţionarea oraşului"

Joi, 14 Decembrie 2017
658

Flutur s-a alăturat demersului Asociaţiilor Municipiilor din România, care au atras atenţia printr-un memoriu asupra impactului devastator pe care îl va aduce această reducere asupra b...

Ample acţiuni anunţate de poliţiştii botoşăneni în tot judeţul!

Joi, 14 Decembrie 2017
729

De asemenea, vor fi organizate acţiuni pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor cu violenţă, a evaziunii fiscale şi a altor fapte care aduc prejudicii patrimoniului public şi privat, prec...

Se pregăteşte SCUMPIREA gigacaloriei plătită de populaţie către Modern Calor! Care este propunerea!

Joi, 14 Decembrie 2017
454

Pe lângă faptul că se va acorda subvenţie doar pentru persoanele vulnerabile care sunt racordate la sistemul centralizat, se pregăteşte majorarea preţului gigacaloriei plătit de populaţie pen...