Distracția pensionarilor din Botoșani, imputată de Curtea de Conturi!

Primăria municipiului Botoșani a fost scoasă datoare de Curtea de Conturi pentru Revelionul pensionarilor organizat în anul 2015, iar acum banii vor trebui recuperați de la cei care s-au ocupat la acea vreme de eveniment.

 

Distracția pensionarilor din Botoșani, imputată de Curtea de Conturi!

Primarul Cătălin Flutur a avut, joi, o ședință cu toți șefii din Primărie, unul dintre subiectele discutate fiind cel privitor la sumele imputate de inspectorii Curții de Conturi pentru Revelionul pensionarilor.

Suma s-ar ridica la aproximativ 100.000 de lei. Deocamdată nu se știe de unde vor fi recuperați acești bani. 

"Am discutat cu colegii mei pentru că una din măsurile neîndeplinite în urma raportului Curții de Conturi este că nu am imputat sumele de bani de la Revelionul pensionarilor din anii trecuți celor care au aprobat. Este una din măsurile neîndeplinite și văd că este și o stare de iritare undeva pe la Curtea de Conturi. Nu știm de unde vor fi recuperați încă, este o analiză pe care o facem acum. Cei de la Curtea de Conturi ne spun nouă să analizăm, să luăm deciziile și să recuperăm banii. Avem niște termene și le depășim. Compartimentul juridic lucrează la problema aceasta", a declarat primarul Cătălin Flutur.

Cât privește organizarea unui nou Revelion al pensionarilor, la acest început de an, edilul a spus că dacă nu vor fi sponsorizări nu va fi posibil. 

"Noi am trimis la 100 și ceva de firme. Ne-a mai rămas ceva de la sărbători, dar nu ne ajunge. Poate intrăm și cu o negociere cu cei de la Sindicatul Pensionarilor să fie și o co-participare, dar vom vedea. Vom avea o discuție, în mandatele trecute propuneau să vină și ei cu ceva", a specificat Cătălin Flutur. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Covoare asfaltice pe mai multe drumuri judeţene. Unde se va interveni!

Luni, 5 Februarie 2018
1450

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a transmis către Consiliul Judeţean o situaţie cu lucrările de întreţinere şi reparaţii ce vor fi făcute anul acesta pe tronsoanele de dr...

Modificări în grupul PNL din Consiliul Judeţean

Luni, 5 Februarie 2018
735

Doi consilieri judeţeni aleşi pe listele PNL, în urma scrutinului din 2016, renunţă la mandatele din Consiliului Judeţean, locul acestora urmând a fi luat de supleanţi.Unul dintr...

Consilier local, nemulţumit de funcţionarea iluminatului public din Botoşani: "Suntem defazaţi"

Duminică, 4 Februarie 2018
501

Iluminatul public în municipiul Botoşani este o problemă readusă frecvent în discuţie în cadrul sedinţelor de Consiliu Local.  Aşa s-a întâmplat şi la ultima ...