Ce artiști vor concerta la Botoșani, în noaptea de Revelion!

Contractele cu artiștii naționali care vor concerta în noaptea de Revelion la Botoșani, la spectacolul organizat de Primărie, în Piața Revoluției, vor fi semnate în cursul acestei săptămâni.

Ce artiști vor concerta la Botoșani, în noaptea de Revelion!

Potrivit viceprimarului Cosmin Andrei, artiștii care vor urca pe scenă în noaptea dintre ani vor fi Aurel Moldoveanu, Andreea Bănică, Tyna și Stela Botez din Republica Moldova. De asemenea, vor concerta și artiști locali.

"În urma discuțiilor avute cu colegii și a ofertelor primite la Primărie, suntem foarte aproape de a semna un contract pentru Revelionul de anul acesta cu artiștii Aurel Moldoveanu, Andreea Bănică, o prezentatoare propusă de domnul Aurel Moldoveanu. Va fi un foc de artificii, documentele vor fi semnate în această săptămână, dar toate discuțiile pe care le avem conduc către această formulă artistică pe care o propunem botoșănenilor", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei. 

Bugetul pentru organizarea petrecerii în stradă se ridică la 100.000 de lei, 80.000 de lei fiind onorariul artiștilor și scena.

Spectacolul din noaptea de Revelion va începe la ora 21.00.

 

Spune-ne opinia ta