Cel mai longeviv director din Prefectura Botoşani se pensionează - FOTO

După 42 de ani de activitate în administraţia publică locală, cel mai longeviv director din cadrul Instituţiei Prefectului Botoşani se desparte de colegi şi începe o nouă etapă din viaţă, cea de pensionar.

Cel mai longeviv director din Prefectura Botoşani se pensionează - FOTO

Este vorba de Gheorghe Munteanu, directorul Direcţiei Juridice din cadrul Prefecturii, care în trecut a fost şi secretar general al instituţiei.

Munteanu împlineşte pe 8 martie vârsta de 65 de ani şi tot în această zi îşi încheie şi activitatea ca angajat al Prefecturii.

De-a lungul carierei sale a avut parte şi de împliniri, dar şi de momente mai puţin plăcute, iar tot ce îşi doreşte odată cu ieşirea la pensie este să fie în primul rând sănătos.

“M-am încadrat la 1 august 1975 după terminarea Facultăţii de Drept, am fost repartizat la Consiliul Popular Vaslui şi după aproape doi ani am venit la Botoşani şi aici am rămas. Eu de loc sunt din Dorohoi. Las în urmă o vastă experienţă, am avut şi satisfacţii profesionale, am avut şi neîmpliniri, acum problema e de sănătate. Am avut colegi foarte buni, am avut şi conducători buni. Ies la pensie numai cu gânduri bune”, a spus Gheorghe Munteanu.

Plecarea lui Munteanu din Prefectură este o pierdere, mai ales că nici schema de personal nu este foarte mare.

Plecarea domnului Munteanu înseamnă în primul rând un gol pentru colegii care au lucrat atâta timp cu el şi o problemă care ţine strict de personal având în vedere că va trebui să împuternicesc o persoană pentru preluarea atribuţiilor dumnealui. Mă bucur că am ocazia să îi urez o pensie cât mai lungă şi în primul rând multă sănătate şi mulţumiri pentru activitatea pe care a depus-o de-a lungul tuturor acestor ani”, a spus prefectul Dan Nechifor.

Gheorghe Munteanu a fost felicitat, miercuri, şi de colegii din Prefectură, care i-au oferit şi un cadou.  

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Fără bonusuri financiare pentru cei din conducerea unei societăți subordonată Consiliului Local

astăzi, 12:55
25

Membrii Consiliului de Administrație de la societatea Urban Serv nu se vor bucura anul acesta de bonusul financiar pe care l-au încasat în anii anteriori, pe lângă indemnizație.&n...

Posturi de şefi desfiinţate la Urban Serv!

astăzi, 12:24
108

Potrivit directorului Urban Serv, Simion Drelciuc, în noua organigramă nu se mai regăsesc 25 de posturi, dintre care şase sunt de conducere. Majoritatea persoanelor care ocupau aceste posturi...

Patinoar pe trotuare! Reproşuri la adresa societăţii Urban Serv – FOTO

astăzi, 11:25
143

Oamenii au sesizat situaţia pe adresa redacţiei Stiri.Botosani.ro şi spun că mai multe persoane au căzut după ce au alunecat pe gheaţa de pe trotuare şi susţin că nu este normal să fie o as...