Cel mai longeviv director din Prefectura Botoşani se pensionează - FOTO

După 42 de ani de activitate în administraţia publică locală, cel mai longeviv director din cadrul Instituţiei Prefectului Botoşani se desparte de colegi şi începe o nouă etapă din viaţă, cea de pensionar.

Cel mai longeviv director din Prefectura Botoşani se pensionează - FOTO

Este vorba de Gheorghe Munteanu, directorul Direcţiei Juridice din cadrul Prefecturii, care în trecut a fost şi secretar general al instituţiei.

Munteanu împlineşte pe 8 martie vârsta de 65 de ani şi tot în această zi îşi încheie şi activitatea ca angajat al Prefecturii.

De-a lungul carierei sale a avut parte şi de împliniri, dar şi de momente mai puţin plăcute, iar tot ce îşi doreşte odată cu ieşirea la pensie este să fie în primul rând sănătos.

“M-am încadrat la 1 august 1975 după terminarea Facultăţii de Drept, am fost repartizat la Consiliul Popular Vaslui şi după aproape doi ani am venit la Botoşani şi aici am rămas. Eu de loc sunt din Dorohoi. Las în urmă o vastă experienţă, am avut şi satisfacţii profesionale, am avut şi neîmpliniri, acum problema e de sănătate. Am avut colegi foarte buni, am avut şi conducători buni. Ies la pensie numai cu gânduri bune”, a spus Gheorghe Munteanu.

Plecarea lui Munteanu din Prefectură este o pierdere, mai ales că nici schema de personal nu este foarte mare.

Plecarea domnului Munteanu înseamnă în primul rând un gol pentru colegii care au lucrat atâta timp cu el şi o problemă care ţine strict de personal având în vedere că va trebui să împuternicesc o persoană pentru preluarea atribuţiilor dumnealui. Mă bucur că am ocazia să îi urez o pensie cât mai lungă şi în primul rând multă sănătate şi mulţumiri pentru activitatea pe care a depus-o de-a lungul tuturor acestor ani”, a spus prefectul Dan Nechifor.

Gheorghe Munteanu a fost felicitat, miercuri, şi de colegii din Prefectură, care i-au oferit şi un cadou.  

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Vezi cuantumul taxelor, pentru anul 2018, datorate bugetului judeţean!

astăzi, 12:29
282

Taxele locale datorate de persoanele fizice şi persoanele juridice bugetului judeţului, pentru anul 2018, vor fi aprobate de consilierii judeţeni în şedinţa ordinară de săptămâna v...

Peste 200 de copii născuţi prematur, în 2017, la Maternitatea Botoşani. “Au fost şi copii sub 1.000 de grame”

Vineri, 17 Noiembrie 2017
1478

Numărul copiilor care se nasc prematur, la Botoşani, se păstrează constant de la un an la altul. Potrivit medicului Carmen Zaboloteanu, şeful Secţiei Neonatologie de la Secţia de Obstetrică ş...

Învingătorii născuţi la Maternitatea Botoşani, sărbătoriţi de cadrele medicale – FOTO

Vineri, 17 Noiembrie 2017
6372

Bucuria şi seninătatea de pe chipurile micuţilor nu trădează nicio clipă faptul că, atunci când au venit pe lume, unii au fost la un pas de moarte, doar mamele fiind cele care încă...