Bătaie de joc în Centrul Vechi după Zilele Oraşului. Uleiul folosit de comercianţi, aruncat pe jos! FOTO

O parte dintre comercianţii care au vândut produse alimentare la Zilele Oraşului, pe care le-au preparat chiar la faţa locului, au lăsat şi o “amintire” la plecare.

Bătaie de joc în Centrul Vechi după Zilele Oraşului. Uleiul folosit de comercianţi, aruncat pe jos! FOTO

Uleiul folosit la prăjit a fost aruncat pe jos, într-un gang. Şoferii care au trecut prin zonă nu şi-au dat seama că în groapă este ulei decât după ce au trecut cu roţile, împroşcându-şi autoturismele cu ulei alimentar. Ba mai mult, şi pe asfalt au rămas urme de ulei după ce au trecut maşinile.

Cetăţenii care locuiesc în zona au sesizat poliţiştii locali. Potrivit lui Ioan Onuţu, directorul Poliţiei Locale, s-a demarat o acţiune de identificare a comercianţilor care au fost prezenţi la Zilele Oraşului, iar făptaşii vor fi amendaţi.

Înainte de începerea Zilelor Oraşului, comercianţilor li s-a adus la cunoştinţă că uleiul folosit la gătit va trebui pus în recipiente şi chiar au semnat pentru asta.

“Vom curăţa, că avem sprijinul celor  de la Urban Serv care au utilaje specifice şi vom face ca Centrul Istoric să arate ca înainte de începerea acestui eveniment”, a precizat viceprimarul Cosmin Andrei. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Profesori cu note mari la titularizare rămaşi fără post

Joi, 14 Septembrie 2017
1317

Au obţinut o notă mare la concursul de titularizare, dar asta nu le-a asigurat şi un loc de muncă. Este cazul mai multor cadre didactice din judeţul Botoşani, care nu şi-au găsit posturi &icir...

Preşedintele Consiliului Judeţean, către primarii care vor să iasă din ADI: "Revizuiţi-vă poziţia!"

Joi, 14 Septembrie 2017
688

În cadrul unei ședințe a ADI Ecoproces de joi, în care s-a dezbătut regulamentul privind salubritatea, Costică Macaleți le-a cerut primarilor să se gândească foarte bine &icir...

Corecție financiară uriașă aplicată pentru investiția cu fonduri europene de la Spitalul Mavromati!

Joi, 14 Septembrie 2017
1071

Instituția a primit o corecție financiară uriașă la proiectul care s-a derulat la Spitalul Județean Mavromati cu fonduri europene, prin care s-a modernizat și reabilitat unitatea sanitară....