Bătaie de joc în Centrul Vechi după Zilele Oraşului. Uleiul folosit de comercianţi, aruncat pe jos! FOTO

O parte dintre comercianţii care au vândut produse alimentare la Zilele Oraşului, pe care le-au preparat chiar la faţa locului, au lăsat şi o “amintire” la plecare.

Bătaie de joc în Centrul Vechi după Zilele Oraşului. Uleiul folosit de comercianţi, aruncat pe jos! FOTO

Uleiul folosit la prăjit a fost aruncat pe jos, într-un gang. Şoferii care au trecut prin zonă nu şi-au dat seama că în groapă este ulei decât după ce au trecut cu roţile, împroşcându-şi autoturismele cu ulei alimentar. Ba mai mult, şi pe asfalt au rămas urme de ulei după ce au trecut maşinile.

Cetăţenii care locuiesc în zona au sesizat poliţiştii locali. Potrivit lui Ioan Onuţu, directorul Poliţiei Locale, s-a demarat o acţiune de identificare a comercianţilor care au fost prezenţi la Zilele Oraşului, iar făptaşii vor fi amendaţi.

Înainte de începerea Zilelor Oraşului, comercianţilor li s-a adus la cunoştinţă că uleiul folosit la gătit va trebui pus în recipiente şi chiar au semnat pentru asta.

“Vom curăţa, că avem sprijinul celor  de la Urban Serv care au utilaje specifice şi vom face ca Centrul Istoric să arate ca înainte de începerea acestui eveniment”, a precizat viceprimarul Cosmin Andrei. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Vezi cuantumul taxelor, pentru anul 2018, datorate bugetului judeţean!

astăzi, 12:29
280

Taxele locale datorate de persoanele fizice şi persoanele juridice bugetului judeţului, pentru anul 2018, vor fi aprobate de consilierii judeţeni în şedinţa ordinară de săptămâna v...

Peste 200 de copii născuţi prematur, în 2017, la Maternitatea Botoşani. “Au fost şi copii sub 1.000 de grame”

Vineri, 17 Noiembrie 2017
1478

Numărul copiilor care se nasc prematur, la Botoşani, se păstrează constant de la un an la altul. Potrivit medicului Carmen Zaboloteanu, şeful Secţiei Neonatologie de la Secţia de Obstetrică ş...

Învingătorii născuţi la Maternitatea Botoşani, sărbătoriţi de cadrele medicale – FOTO

Vineri, 17 Noiembrie 2017
6366

Bucuria şi seninătatea de pe chipurile micuţilor nu trădează nicio clipă faptul că, atunci când au venit pe lume, unii au fost la un pas de moarte, doar mamele fiind cele care încă...