Vremea ploioasa i-a tinut pe sindicalisti in case!

Vremea ploioasa i-a tinut pe sindicalisti in case!
Au uitat de salarii taiate si de concedieri! Ploaia i-a speriat pe protestatari, doar 350 de botosaneni fiind prezenti la aceasta ora in fata Prefecturii, la mitingul organizat de Cartel Alfa, numarul fiind cu mult sub asteptarile liderilor de sindicat.

"Scopul actiunii de astazi nu este altul decat de a trage un semnal de alarma fata de situatia din ce in ce mai grava. Noi nu facem altceva decat sa fim in fruntea membrilor de sindicat si sa le reprezentam interesele. In masura in care guvernantii nu vor reactiona nici de aceasta data, la actiunile din toata tara, nu ne ramane decat sa continuam protestele atat timp cat membrii nostri de sindicat ne vor solicita acest lucru", a spus Marius Orosanu, presedintele Cartel Alfa, filiala Botosani.

Liderul Cartel Alfa a tinut sa precizeze ca apelul protestatarilor se adreseaza guvernantilor, pentru ca acestia sa se aseze la masa de dialog si sa renunte la masurile pe care au de gand sa le ia, si anume cele referitoare la disponibilizari, la taierea salariilor sau renuntarea la contractul colectiv de munca.

"Pentru noi aceasta guvernare este cea mai proasta de dupa 1989. Participarea la acest mitind normal ca nu e cea pe care un lider judetean o doreste. Pe langa faptul ca suntem singura federatie care protesteaza, este aceasta vreme ploioasa ce a facut ca unele sindicate cu membri in judet sa nu mai participe la acest miting. E o situatie pe care trebuie sa o analizam noi foarte clar. Vremea nefavorabila nu poate fi un motiv real", a completat Marius Orosanu.

Alaturi de Orosanu, s-au adresat protestatarilor si Nicu Macovei, presedintele Sindicatului Impact, Maria Tigrigan, presedinta SIP, sindicalistii inaintand chiar ideea de a-l invita si pe prefectul Cristian Roman sa ia cuvantul in fata botosanenilor, invitatie care cel mai probabil nu va avea succes.

Protestul din fata Prefecturii Botosani este programat sa aiba loc in intervalul ora 14.00 - 16.00.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
80

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
165

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
88

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...