Vreme ploioasă şi rece în săptămâna ce urmează
BOTOSANI

Vreme ploioasă şi rece în săptămâna ce urmează
Meteorologii ne îndeamnă să ne bucurăm de temperaturile zilei de duminică, deoarece până la următoarea zi la fel de caldă vom trece prin zile răcoroase şi ploioase.

Şi asta pentru că începe un proces de răcire accentuată a vremii, însoţită de instabilitate atmosferică şi precipitaţii însoţite de tunete şi fulgere. Abia de vineri vremea se va încălzi, însă noaptea de Înviere va aduce averse sporadice.

Revenind însă la estimări meteologice pe fiecare zi în parte, duminică, temperaturile vor oscila între o maximă de 21ºC şi o minimă de 7ºC, deoarece de la noapte vremea se răceşte. Spre după-amiază, cerul se va degaja treptat, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări, predominant din sector sud-estic. Luni, temperaturile vor avea valori cuprinse între 11ºC şi 4ºC. Cerul va fi acoperit, iar vântul va sufla iute, dinspre nord-vest.

În timpul nopţii se vor înregistra averse care vor continua şi în dimineaţa de marţi, atunci când cerul va fi mai mult noros. Maxima va urca la 14ºC iar minima va fi de 3ºC. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări, predominant din sector nord- vestic. Miercuri, cerul va fi mai mult senin, iar vântul se va calma. Temperaturile vor oscila între 19ºC şi 6ºC.

Dimineaţa de joi va aduce soare şi cer senin, însă spre după-amiază vom avea parte de averse. Temperaturile vor avea valori cuprinse între 19ºC şi 7ºC. Cerul zilei de vineri va fi mai mult noros, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, predominant din sector sud- estic. Maxima va urca la 22ºC iar minima nopţii va fi de 9ºC. De vineri noapte va începe seria averselor care vor marca şi ziua de sâmbătă, dar şi noaptea de Înviere, potrivit prognozelor.

Sâmbătă, în timpul zilei, maxima va urca la 18ºC, iar vântul va cunoaşte intensificări. În timpul nopţii, minima va fi de 10ºC iar vântul se va mai potoli. Duminică, în prima zi de Paşti, soarele se va zări cu greu dintre norii care vor acoperi cerul Botoşaniului. Vântul va sufla slab la moderat dinspre sud-est, iar în timpul nopţii se vor semnala averse.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
244

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
389

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
126

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...